Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за недобросъвестни съседи...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за недобросъвестни съседи...

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    В центъра на София преди няколко години два стари блока , разположени на Г заградиха вътрешното пространство като бяха преградени с колци три асфалтови пътя , а на четвъртия подстъп- бариера с дистанционно. Колците са си легалните, от тези по тротоарите.., а заграденото пространство е бая по площ. Интересно ми е що за схема е, тъй като изглежда легална цялата работа, а живущите са повече пенсионери и едва ли им е хрумнало да плащат някому и дали ситуацията е прецедент ...На Антим I и Кирил и Методи са блоковете .
    Преди да има блокове е имало парцел. Ако общината не е обезщетила собственика, то той е в правито да си го върне. Реституция.
    Може и ограда да вдигне.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
      Могат да го заграждат само ако е техен имот.
      В заграденото попадат и трийсетина метра от ул. Иларион Макариополски. Седемдесетте години са строени блоковете, та не ми се вярва чак сега да се присети собственика да си иска улицата. Виждал съм нови комплекси от "затворен тип" , но тук не е същата ситуация.
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
        Доколкото знам , при проектирането на дадена сграда е задължително да се предвидят определен брой паркоместа , за да има къде да паркират живеещите в нея.
        На теория. Парцелите все по- малки в централните части и паркоместата са загубена площ или много пари за бетон. Поради тази причина част от апартаментите са със статут на ателиета, складове, кабинети, офиси и т.н.За тях не е задължително паркомясто. В останалата част от сградата има по по едно на апартамент, а в семейство автомобилите почти винаги са повече.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Проблемът е, че и 1000 паркоместа да направят в един блок с 10 апартамента никой не те задължава да си купиш.
          Както примерно си задължен да имаш мазе или килер, когато купуваш жилище.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X