Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лежанка

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Лежанка

    Здравейте , направихме нещо като лежанка но само че без стойката.
    Можете ли да ми кажете височината и ширината как се определя (170-180 ръст). Или направо някакви стандартни размери, понеже сме попрекалили с височината (54см ) и като режем поне да е точно

    Коментар


    • #32
      От: До: Лежанка

      Според мен височината на лежанката (пейката на,която лягаш) трябва да е 420мм от земята, това е височината с шперплатената плоскост.



      giorgio много професионално изпълнение е твоя уред, доста си се постарал като си го правил. Много изпипани елементи. Евалата!





      Аз имам чертежи на доста уреди и в последствие ще ги каче. Уредите са професионални и са доста солидни, поне тия които съм направил. Правени са за по-масова употреба, за фитнес.
      Ако мислите, че ще направите нещо като си правите уреди и тренирате в къщи много се лъжете. По-горе пак е казано, че резултатите са много по-добри, когото се тренира в зала (фитнес). Цялата работа, която правят домашните щангисти е да се пораздвижат и това е. Ако някой желае да потдържа тяло е по-добре да не се набива с излишни кинти за лежанка, тежести, лостове и дъмбели, а да си направи само един лост и успоредка и да си товари мусколите със собствена тежаст. Няма смисъл да се набиват кинти за лежанки, за тово, защото толко много пари ще стигнат да си купите карта за фитнес с додта добро оборудване за период от 1-2 години. Това е доста дълаг период, в който ще се запознаете с много неща и ако сте постоянни и много вожно-с добра хранителна диета резултатите ще са изумителни, разбира се трябва и адекватна програма за трениращия. След като човек прекара доста време в залата, отработи движенията и обоготи знанията с четене ще разбере как работи тялото му. Абе системата е сложна и не е за всеки.

      Един съвет за начинещите и за новите фитнес маняци.
      Намерете си квалефициран човек, който да ви направи програма и диета. Не се доверявайте на хора, койта са блъскачи от доста време, тово са дървените професори в занаята. От тях човек може да научи много за тренировките и как се правят правиелно упражненията, но не ги питайте за програма, защото ще ви кажат неще, които вожат за доста напреднали и за някои частни случаи. Колко дни, упражнения и повторения да правите трябва да ви каже инструктор, които ще се съобрази с вашата лечна индивидуалност..............
      Стига толко писане Поздрави и спорни тренировки...........
      ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

      Коментар


      • #33
        От: Лежанка

        Въпросът ми е към Giorjio,изтеглих чертежите на лежанката и ги дадох на един приятел(заварчик на ЦО)но му е доста сложно,не е свикнал да разчита чертеж.Въпросът ми е дали е възможно да я погледнем на живо,ние сме от Бургас.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X