Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Елегантно решение, против съседи воайори към балкона ни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Елегатно решение, против съседи воайори към балкона ни

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    След тентата очаквайте посещение на домашни крадци... Двама познати с тенти си изпатиха. Всяка такава "екстра" различаваща жилището от останалите, привлича интереса им. Навремето това бяха първите остъклявания с ПВЦ, първите климатици, първите топлоизолации, явно сега по инерция кълват на всичко по-различно. Просто мяркат балкона с тентата отдалече и решават да "преслушат" жилището.
    Дано поне да не гепят тентата.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Дано поне да не гепят тентата.
      Щетите, които нанасят като разхвърляне и повреди, надхвърлят цената на тентата, дори и да не намерят нищо ценно. Просто чупят, каквото не могат (или не си струва) да изнесат. Задължително убиват домашните любимци, ако заварят такива... рибки да са - ще счупят аквариума и ще ги стъпчат... Modus operandi на българския квартирен обирджия.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Да не дава Господ, така и иначе това което търсят обикновено крадците са предимно злато, бижута, документи и пари, които не държим в нас, но така иначе разбития дом и мебелировката ще е.... нека спи зло под камък.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Честито. Като поздрав за бабката - съветвам те като ви инсталират тентата да си намериш някакъв стар видеопрожектор, и периодично да прожектираш различни по тематика, художествени качества и цветонаситеност филмчета. Враг се мори с неизвестност и неочакваност
          От едно време имам някъде руски прожекционен филмов апарат с лампа, сив на цвят и сигурно ще върши работа

Коментар

Значително по добрият вариант е да спи под легло калашник,но кой каквото има.
            Кажи после от къде и за колко взе тентата и дали си доволен като я сложат,че и при мен на вторият етаж имам подобна тераса и жената ме врънка от една камара време да и сменя парапета и да и сложа плочките дето чакат в гаража.А от там и тента искала да си сложи столче и мини масичка да си пушела там.
            Като,че ли няма навес на двора ама пуст мързел.Та и аз ще трябва да се оборудвам скоро време с подобна "екстра",а ми е важно колко топлина пропуска.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

И да я прибираш тая тента че селяните от горе ще я направят на гъз за нула време. С фасове и кви ли не гадости. Патил съм. Успех в борбата с воайорите.
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

На пук ходете голи.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Тентата е добро решение, ползвам я срещу слънце основно, не срещу комшии, понеже моите са на достойно разстояние. Върви в комплект със застраховка, СОД, готово за използване КНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    На пук ходете голи.
                    Точно. Пробвано и работи.

Но такива които могат да го направят не им дреме кой ги гледа по принцип.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                      П

В интерес на истината въпросната бабка по цял ден стои и гледа от терасата, предполагам че не може да излиза или да ходи, та един вид това и е единствената връзка навън чрез бинокъла...., поне на бабата нямам как да й се сърдя при такава причина...

Имаш идеалния СОД. Кой друг би ти наглеждал жилището ако ви няма? Почерпи женицата, сближете се и в следствие на това ще ти е по-малко некомфортно...
                      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                        ...Кажи после от къде и за колко взе тентата и дали си доволен като я сложат,че и при мен на вторият етаж имам подобна тераса...
                        Живи и здрави, когато ни монтират тентата на терасата и да имам впечатления като цяло от фирмата, монтажа... ще пиша, като името на фирмата ще ти пиша на лични за да не се сметне за реклама

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                        И да я прибираш тая тента че селяните от горе ще я направят на гъз за нула време. С фасове и кви ли не гадости. Патил съм. Успех в борбата с воайорите.
                        Нашия блок е само 5 етажен, над мен са само 2 етажа и мезонета, не съм забелязал да има по принцип хвърлени фасове или каквото и да е, а и тентата ще е под доста голям наклон та да се надяваме че и да хвърли някой.... няма да се задържи.... Инак ще се прибира тентата когато не сме на терасата.

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                        Имаш идеалния СОД. Кой друг би ти наглеждал жилището ако ви няма? Почерпи женицата, сближете се и в следствие на това ще ти е по-малко некомфортно...
                        Не съм се замислял но имаш право, ще видим как ще дойде контакта с бабичката

Коментар

...ще видим как ще дойде контакта с бабичката
                          Гледай жена ти да не те хване ...
                          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Хехе , относно тентата монтажника вчера дойде и взе размерите, каза ми че ще стане тентата и монтажа до 15 работни дни , не виждам нищо толкова сложно за разлика от направата на дограма, за да се чака толкова време за изработка на една тента....

п.с. Вчера от силния вятър едно дърво точно срещу балкона ни се прекърши на две и познайте..., откриха се още два етажа с потенциални войори с идеален изглед към нашия балкон, тъкмо навреме съм поръчал вече задължителната тента...

Ето и снимка на въпросния блок вижте кака се откри целия.... и вече отрязаното дърво от вятъра прекършен преди малко:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:260620142670.jpg
Прегледи:1
Размер:36.6 КБ
ID:5595935

Успях да снимам въпросната бабичка, този път беше без бинокъла

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:260620142671.jpg
Прегледи:1
Размер:77.4 КБ
ID:5595936
                            Последно редактирано от Еделвайс; 26-06-14, 12:01. Причина: п.с. и добавяне на снимки

Коментар

Ами, "монтажника" също ще я поръча някъде и не знае кога ще е готова. Затова се застрахова с време.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

п.с. Вчера от силния вятър едно дърво точно срещу балкона ни се прекърши на две и познайте..., откриха се още два етажа с потенциални войори с идеален изглед към нашия балкон, тъкмо навреме съм поръчал вече задължителната тента...
                                Имай предвид, че трябва да се съобразяваш и ти с вятъра. По-сложните изпълнения на тенти имат датчици за сила на вятъра и я прибрат, когато е стане опасно...

Иначе честито в аваанс.
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X