Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бюджетна фурна за вграждане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• бюджетна фурна за вграждане

Здравейте,
    налага се не планова смяна на фурната. Финанси естествено ограничени и се зарових в интернет. Естествено за бюджета ми излизат нео, мидеа, беко, канди... и разни магазини дето предлагат маркова (баунехт, бош, аег) техника внесена от някъде я изложбени я ударени леко, но цените им пак не са много надолу, а и гаранцията им е малко съмнителна... кое ще е най-малкото зло?

От: бюджетна фурна за вграждане

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
    Здравейте,
    налага се не планова смяна на фурната. Финанси естествено ограничени и се зарових в интернет. Естествено за бюджета ми излизат нео, мидеа, беко, канди... и разни магазини дето предлагат маркова (баунехт, бош, аег) техника внесена от някъде я изложбени я ударени леко, но цените им пак не са много надолу, а и гаранцията им е малко съмнителна... кое ще е най-малкото зло?
    Беко според мен е най-доброто от изброените!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

конелиано директно от склада им
      Land Rover Discovery
      Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Първоначално публикуван от vas33 Преглед на мнение
        конелиано директно от склада им
        повече информация би била полезна

Коментар

Ами като се купи от склада им даваха доста добра цена. Преди беше в Локорско сега май е в Герман. http://www.coneglianobg.net/index.php
          Малко съм голословен, но от телефона е мъка :banghead:
          Land Rover Discovery

Коментар

Аз си взех Беко OIE 24300. В момента струва 379 лв в Мехнополис. Вече е на 3 години. Работи безупречно. Моята е с обем 65 литра. Внимавай, че има и с по-малък обем

Понеже е бюджетен модел, нямам телескопичен механизъм за тавите с ролки. Но отстрани си има отделни водачи В които се плъзга тавата. Това е по-добрият вариянт, отколкото тавата да се движи в канали, които са щанцовани в ламарината (така са повечето евтини модели).

Имам още плот и аспиратор на тази марка. Също никакви проблеми.

Имай в предвид, че в заводите на БЕКО и Вестел в Турция се произвеждат доста от останалите европейски марки на
            ишлеме
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

повече информация би била полезна
              Подкрепям препоръката за Конелиано. Това е българска марка, произвежда се на ишлеме в Китай. Нивото е като на средна ръка техниката (разните италиански марки на Мерлони примерно), а цената е като за ниския и най-нисък клас. Гаранция, сервиз и пр. са съвсем коректни. Преди няколко години купувах фурна и плот с котлони за тъщата - никакви проблеми, много е доволна.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ами като се купи от склада им даваха доста добра цена. Преди беше в Локорско сега май е в Герман. .......:
                +1

Този сценарий го играх 2006г., и до ден днешен нямам никакъв проблем.
                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

намерих им сайта. http://www.coneglianobg.net/build_in_products.php?cat=1
                  цените им не отговарят на изискванията ми...
                  везните май клонят към Беко за 359лв, но няма да бързам.

Коментар

намерих им сайта. http://www.coneglianobg.net/build_in_products.php?cat=1
                    цените им не отговарят на изискванията ми...
                    везните май клонят към Беко за 359лв, но няма да бързам.
                    Даже днес гледам, че модела с дисплей отпред цвят Инокс е на промоция на 339 лв.
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Врътнетете им един телефон. Сайта му нямайте вяра, не е сменян от години
                      Land Rover Discovery

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                        Даже днес гледам, че модела с дисплей отпред цвят Инокс е на промоция на 339 лв.
                        тия дисплеи са яката работа, ама като съм в командировка и е спирал тока и ще има "Ало Дани, тая фурна не работи, изпрати майстор..." понеже часа не е настроен... и това го казвам от личен, челен опит... майката му е механичния часовник

Врътнетете им един телефон. Сайта му нямайте вяра, не е сменян от години
                        утре е им дрънна да видим кво предлагат

Коментар

В Пловдив има един човек, който предлага втора употреба с гаранция 12 месеца, от моите приятели вече 3-ма са с уреди от него, фурните са 250-280 лв. , без излишни електроники, дето ако не е настроен часовника стоиш гладен.
                          Ако те интересува пиши на ЛС.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

В Стара Загора също има такова сервизче. От там сме ди купували 2 фурни от модернире с електроники и 1 с врътки и трите са с релси които излизат навън за тававата/решетката. И трите работят безупречно. На цени м/у 250-300 лв заедно с котлоните. Най- старата е може би вече на 6-7 години, колко е работила в Германия не се знае. Гаранция мисля че дават някаква, но не се е налагало да я ползваме. Иначе като цяло са коректни като сервиз. Аз си мисля че и разните там беко и тем подобни биха държали по толкова, въпроса е че навремето ги нямаше на такива цени.
                            Кольо Динев

Коментар

Благодаря на всички отзовали се. В крайна сметка след съгласуване с жена ми взехме Беко (докато умуваме и го пуснали на промоция с 40лв надолу) и ударихме и промоцията... за 319лв чисто нова в гаранция си е оферта според мен...
                              Още веднъж благодаря на всички!
                              Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X