Ще го ползвам главно като ходя по язовирите да режа изсъхнали дървета за скарата и огън за душата, също и на село за дърветата около и в двора, имам Райдер но за моите цели си ми е голям, тежък и го продадох, та се чудя между Husqvarna 236 или Stihl 170?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Husqvarna 236 или Stihl MS 170?
Свий
X
-
От: Husqvarna 236 или Stihl MS 170?
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеЩе го ползвам главно като ходя по язовирите да режа изсъхнали дървета за скарата и огън за душата, също и на село за дърветата около и в двора, имам Райдер но за моите цели си ми е голям, тежък и го продадох, та се чудя между Husqvarna 236 или Stihl 170?,..таа..сега издирвам такова на Българска почва! Машината е на HUS...VARNA и е истинска...но да видим как ще се справим с търсенето на зарядно за батерията
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
Колко му искаш без зарядното за баКтерията?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКолко му искаш без зарядното за баКтерията?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеПривет колега! Аз имам точната машинка за твоите цели, току що я донесох от Швейцария. GARDENA CST 2018 в състояние ново..по простата причина, че швейцареца е изгубил зарядното..,..таа..сега издирвам такова на Българска почва! Машината е на HUS...VARNA и е истинска...но да видим как ще се справим с търсенето на зарядно за батерията
п.с. Чакам съвети относно двете машинки по темата
Коментар
-
Ако е нова машината която си намислил, и наистина режеш малко и за домашни нужди, то общо взето е все едно какво ще вземеш, дали ще е Штил, дали ще е Хускварна. В дългосрочен план, ШТИЛът е по-безпроблемен, ремонтът й е по-евтин, съответно и консумативите са й по-евтини.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеПривет колега, машинката изглежда много добре проверих при чичко гугъл и наистина би била идеална за мен, жалко че няма зарядно, не пише ли на машинката какво зарядно му трябва като параметри, също така чу ли му звука след като нямаш зарядно? Предпочитам да избера една от двете машинки по темата ми, така че който колега се е заинтересувал от машинката пръв, му я дай с предимство
п.с. Чакам съвети относно двете машинки по темата, успех с търсенето !
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеЩе го ползвам главно като ходя по язовирите да режа изсъхнали дървета за скарата и огън за душата, също и на село за дърветата около и в двора, имам Райдер но за моите цели си ми е голям, тежък и го продадох, та се чудя между Husqvarna 236 или Stihl 170?
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E2%E0%F0%ED%E0На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Днес ходих да видя на живо и да пипна на тегло въпросната Husqvarna 236, ми че тя направо си е големичка, не знам защо очаквах да е някак си по-компактна, видях супер компактна акумулаторна резачка на Husqvarna, но цената му с батерията и зареждачката струва 900лв., та утре ще ходя да видя как е на живо и Stihl 170 че поне на снимки ми изглежда доста по-компактна... Ще пиша като я видя и споделя впечатленията си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеДнес ходих да видя на живо и да пипна на тегло въпросната Husqvarna 236, ми че тя направо си е големичка, не знам защо очаквах да е някак си по-компактна, видях супер компактна акумулаторна резачка на Husqvarna, но цената му с батерията и зареждачката струва 900лв., та утре ще ходя да видя как е на живо и Stihl 170 че поне на снимки ми изглежда доста по-компактна... Ще пиша като я видя и споделя впечатленията си.
Коментар
-
Имам 170, май 5-та година, никакви проблеми. само вериги съм купувал и масло.
Не че с хускварна е лошо - имам познат, реже повече от мен с хуск и не се е оплакал.
А това с батериите не го разбирам - като свърши, зарязваш всичко и се връщаш на изходно положениеDacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар