Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Издънката на Мак Доналдс - Муш бургера :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Издънката на Мак Доналдс - Муш бургера :)

Mushing е наименованието на спортове с участие на кучета.
    На кой му дойде на акъла да кръсти сандвич Муш-бургер.
    Да не би да имат виетнамец в отдела за рецептите.
    Кучешки бургер. Да ви е вкусно.
    Или може би...
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

От: Издънката на Мак Доналдс - Муш бургера

Eдинственото читаво нещо в мЕкдоналдс, което си заслужава цената е тоалетната! (защото е безплатна)
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Това в България ли е? Не съм виждал това название. Но mush в английски език преди всичко идва от думи със значение мек, също сантиментален. Това mushing не е популярна дума в ежедневния език, по-скоро е тясно професионален термин. В ежедневния език на гъбите умалително се казва mushies, което е съкратено от mushroom, но и игра на думи с това че гъбките са мекички. Така че за англоговорящите думата няма връзка с кучета, а само с мекички гъбки, което всъщност е апетитно.

Коментар

А бе още не съм го пробвал? Вкусен ли е ?

Коментар

Баси попадението. На английски иди-доди, ама на немски...muschel-мида, а разговорно ...muschi...еее... онaя част от дамската анатомия, на която англоговорящите викат beawer....
          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Не че имам намерение да ги защитавам по някакъв начин, но много е завоалирано кучето в тоя сандвич. Къде по-директно е хот-ДОГ, а не съм чул някой да го откаже името...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
              Това в България ли е? Не съм виждал това название. Но mush в английски език преди всичко идва от думи със значение мек, също сантиментален. Това mushing не е популярна дума в ежедневния език, по-скоро е тясно професионален термин. В ежедневния език на гъбите умалително се казва mushies, което е съкратено от mushroom, но и игра на думи с това че гъбките са мекички. Така че за англоговорящите думата няма връзка с кучета, а само с мекички гъбки, което всъщност е апетитно.
              Евала за уточнението, а това за мекичките гъби много апетитно прозвуча, ммм чак ми се дояде...

Коментар

А на немски муши е п-к@...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Това ми звучи като вица за хот дога.

Един видял реклама и решил да опита.Поръчал си един за в къщи.Прибрал се отворил го и възкликнал:"Е баш това ли ми се падна от кучето"......

Коментар

Колко трябва да си че да ядеш там
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Вторник беше ден за червени автомобили, на участниците Кола, Кафе и Донът. Общо взето всичко с вкус на разредено! А от въпросния Муш, чревния тракт изпада в тежко колебание да не говорим за парниковия ефект

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        Eдинственото читаво нещо в мЕкдоналдс, което си заслужава цената е тоалетната! (защото е безплатна)
                        Eee, то нали имаше една приказка, че МакДоналдс е най-голямата верига за безплатни тоалетни по светаЯденето (включително и кучешкото) е просто екстра във веригата

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                          Eee, то нали имаше една приказка, че МакДоналдс е най-голямата верига за безплатни тоалетни по светаЯденето (включително и кучешкото) е просто екстра във веригата
                          На площад Славейков е заключена и дават ключ само срещу касова бележка за покупка от тях, та не е съвсем безплатна.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Mushy pea се среща доста често из европейските менюта
                            Не зная къде и защо търсите под вола теле

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mushy-peas-400x316.jpg
Прегледи:1
Размер:34.0 КБ
ID:5563410
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X