Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Black Friday по български

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Black Friday по български

Който си мисли, че в Румъния по магазините е по-ефтино, се е объркал.
    Мойте неща дойдоха и са точно каквото се очакваше. Обявените цени са подобни на пазарните цени в България. Вярно, че същите неща се намират при безименни търговци по-еФтино, но там не ти пускат фактура и пропускаш ДДС-то.

Платил съм Sony Xperia M 240лв. с фактура. 200лв. тел +40лв ДДС.
    По магазините под 300лв не го намирам.

Сигурно има има и пре@бушки, но това при търговците е нормално.

Иначе казано мен, това което съм поръчал и получил, ме устройва.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Днес дойдоха и последните 2 неща, едното заветния компресор.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Добре де , някой има ли оплаквания до момента от неработеща стока, било то дори и от неправилно транспортиране от страна на куриерите?
        Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

Коментар

И моята поръчка пристигна вчера, без уточняващ мейл, но с обаждане от куриера.
          Раницата изглежда съвсем прилично, а картата ще се тества по-нататък.

Или както писах по-преди, за "джунджурии" - не е зле, особено с т.нар. безплатна доставка.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Аз си поръчах Рedigree за кучето и дойде на следващия ден.Но.....
            Един приятел си поръчал хлебопекарна Мулинекс намалена на 140 лв. (мисля толкова беше) и работила 1 (един) път преди да спре. След контакт със сайта се оказало че закупения уред НЯМА гаранция. След позвъняване в КЗП се разбрало че са заляти от подобни сигнали, но не можели да направят нищо, защото фирмата била румънска. Посъветвали го да си търси правата пред аналогична комисия в братска Румъния!!!!
            Имаше късмет обаче, защото се оказа само прекъснала писта към триака в управляващата платка и сега вече си работи, а аз си чакам обещания хляб, за да го сравня с хляб от моята...
            Така че вече ще си имам едно на ум с този сайт.
            Венцислав Петров
            Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
            Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
            0889 62 8четири 6четири

Коментар

Първоначално публикуван от venciru Преглед на мнение
              Аз си поръчах Рedigree за кучето и дойде на следващия ден.Но.....
              Един приятел си поръчал хлебопекарна Мулинекс намалена на 140 лв. (мисля толкова беше) и работила 1 (един) път преди да спре. След контакт със сайта се оказало че закупения уред НЯМА гаранция. След позвъняване в КЗП се разбрало че са заляти от подобни сигнали, но не можели да направят нищо, защото фирмата била румънска. Посъветвали го да си търси правата пред аналогична комисия в братска Румъния!!!!
              Имаше късмет обаче, защото се оказа само прекъснала писта към триака в управляващата платка и сега вече си работи, а аз си чакам обещания хляб, за да го сравня с хляб от моята...
              Така че вече ще си имам едно на ум с този сайт.
              Че то баш Мули...кс имаше на примоция в техно... на тази цена, с гаранция 24 месеца де. Купих на мой роднина, та знам.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Че то баш Мули...кс имаше на примоция в техно... на тази цена, с гаранция 24 месеца де. Купих на мой роднина, та знам.
                Нямам понятие. Моята е Зел..р. Купих я преди 4 г. за стотина лв. и съм много доволен.
                Венцислав Петров
                Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                0889 62 8четири 6четири

Коментар

За "румънския" е-търговец:-Три поръчки(NEXUS 4 + протектор и едно рутерче),пристигнаха на време(според подадената от тях информация),имат си указания по нашенски(за протектора нямаше?!).Работят,все още. Цените бяха изгодни.

Коментар

Да се оплача и аз. поръчах си смартфон, дойде, платих го, той незабавно дефектира, опити за връзка - нъц (по 25 пъти на ден ги търся - централа ми казва "В момента всички наши консултанти са заети, моля, опитатйте по-късно". И така от 15 декември. Десетина мейла - ядец отговор. Добре дошли в света на Emag.....

Коментар

А що да е "по български" в заглавието - тея са мамалигари, видно и от становището на КЗП?
                      Или имате предвид вярващият в Дядо Коледа потребител?
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                        А що да е "по български" в заглавието - тея са мамалигари, видно и от становището на КЗП?
                        Или имате предвид вярващият в Дядо Коледа потребител?
                        Ми защото рекламата вървеше по българската телевизия, всичко е на български, доставя се от български куриер и в това няма проблем. Проблема се появява като си потърсиш гаранцията на български и ти кажат, че то това дето е български не е баш български и не можеш да си я търсиш на български. Та затова е "по български". А реално като почнах темата не знаех, че са румънци.
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Да де - убаво е да уточним, иначе по темата - за пореден път се учудвам на българина колко вярва в Дядо Коледа, Снежанка и т.н.
                          Няма начин нещо, дет струва 100 лв. да го намериш за 50, не и днес.
                          Иначе в голяма кредитна компания работеха 10 служителки само за обработка на молби от тях в периода. И имаше финансов успех.

За рекламите - ми те и Л**Л рекламират по телевизуръ, ма и тях трябва със закон да ги забранят, след като ги изгонят с камънье!

п.п. пазарувам от английски сайтове често. Не виждам разлика - има евтини боклуци/имитации и т.н. без гаранция, има и мигащи реклами, обясняващи колко си на далавера, па то...
                          Последно редактирано от PinMaster; 14-01-14, 22:40. Причина: допълнение
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X