Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Black Friday по български

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Black Friday по български

Кингстън

Не бягам - изчерпало се било още вчера.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ми продължавай да вярваш в Амазон. Ако Кинстън имаха такава флашка, сигурно щяха да я обявят на сайта си. Пък там до 128GB. А като гледам и каква снимка е прасната, все едно съм я снимал с първия си телефон...
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

В Амазон можеш да върнеш продукта и да си получиш парите, при румънците не знам дали.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Kingston - 1 ТБ има официално на сайта им.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Е тук вече си личи, че са наблъскали 4 в едно. А онази не мязаше на тези.
            Пък и само 512GB е $544.74 (You Save: $1,205.26) http://www.amazon.com/Kingston-Preda.../dp/B00AV3XGPW

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              Това вътре двутерабайтова флашка ли е?
              Със сигурност не, но така се е разпознавала!
              0885600006 - Чичо Коце

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                Е тук вече си личи, че са наблъскали 4 в едно. А онази не мязаше на тези.
                Пък и само 512GB е $544.74 (You Save: $1,205.26) http://www.amazon.com/Kingston-Preda.../dp/B00AV3XGPW
                Да де , ама спестяватеееее, спестявате !!! Аз съм навит само да ми дадат половината от отстъпката. Флашка не искам.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  Ми продължавай да вярваш в Амазон. Ако Кинстън имаха такава флашка, сигурно щяха да я обявят на сайта си. Пък там до 128GB. А като гледам и каква снимка е прасната, все едно съм я снимал с първия си телефон...
                  Кингстън имат 1TB Flash но е метален. Този в амазона е минал покрай кингстон. А цената на оригинала е... http://www.businessdirect.bt.com/pro...-3-0-8XKQ.html

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    Да де , ама спестяватеееее, спестявате !!! Аз съм навит само да ми дадат половината от отстъпката. Флашка не искам.
                    Е нали и ти пишеш, че правиш промоции и ни спестяваш пари?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Нееее, моите промоции не спестяват пари, спестяват ходене до автосервиза.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И аз щеше да се ловна. Лаптопи Асус К намалени от 2100 на 1300 е да ама не баш.. Машините се с възможно най ниските параметри . Всичко друго бе уж намалено абе само да лъжат народа..
                        А за Хапаратите - от тези и кибрит не бих си взел

Коментар

За намаление - имаше си. Не колкото пишеше, но имаше. Sony Xperia M - 240лв, а иначе е 350лв. Е, те го бяха изръсили, че нормално бил 400
                          Някакъв таблет, китаец с 3G, дето може да се намери само в Румъния за 400лв го бяха пуснали за 300, че и реалната цена му бяха уцелили.
                          Sony Xperia Z също не бих казал, че може да се намери за 600лв. 600лв е в Мтел с най-скъпия им абонамент.
                          Последно редактирано от silverfox; 29-11-13, 21:50.

Коментар

Махнаха надписите за Black Friday, ама прИмоциите седят. Викам да прегледам пак, че чета по други места май доста хора са отказали поръчки и си харесах една водоструйка Black&Decker PW1500SP намалена от 240 на 209лв. Да ама на друго място е 187лв. Всичко трябва да се проверява на този сайт. А най-весело е в раздел Мнения на клиенти

Коментар

Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнение
                              Аз повече от такива места не купувам! Око да види, ръка да пипне, продавач шамар да яде!

Ето един колега какво показа:

[ATTACH=CONFIG]655438[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]655439[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]655440[/ATTACH]

Неговото писмо:
                              Днес попаднахме в офиса на чудо 2ТБ Хард диск , не работещ отворихме го и ОООО чудо
                              какво да видим... флашка с 2 болта за тегло. Диска е от Известните марки.Да уточня само че диска е на 2 години извън гаранция и е работел до вчера.
                              снимките говорят сами

Нещо не ми е ясно - уж диска е на 2 години, а на капака - 2013 г. Май някой се шегува, а доста хора го приемат насериозно.

Коментар

Вчера ми пристигна единия рутер TP-LINK TL-WR842ND, който поръчах от черния петък - рутера си е придружен с гаранционна карта, фактура (които ги има и в електронен вариант в профила), ръководство на БГ на мен не ми трябва, така че не ми е проблем, рутера даже изглежда нов Т.е. не се различава по нищо от нов рутер, опакован си е както трябва и т.н.
                                За съжаление вчера не ми остана време да си го инсталирам в къщи, но тия дни ще намеря време, добре би било ако се окаже, че рутера е читав и работи безгрижно (взех го заради USB порта).
                                Нормална цена е около 60 лв, в сайта беше на 48 почти.
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X