Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газова бутилка
Свий
X
-
От: Газова бутилка
Ми оди в Шела и се пазари, иначе сините навсякъде, ОМВ, Петрол, ..., пък и дома ги носят и на етажа ги качват, с едно обаждане.
Коментар
-
Аз моята си я зареждам тук. Имат си специализирано отделение за зареждане на битови газови бутилки.
https://maps.google.com/maps/svpw?url=https:%2F%2Fmaps.google.com%2Fmaps%3Ff%3Dq%26source%3Ds_q%26hl%3Den%26geocode%3D%26q%3DSofia,%2BBulgaria%26aq%3D0%26oq%3Dsofi%26sll%3D37.0625 ,-95.677068%26sspn%3D59.986788,114.169922%26vpsrc%3D6%26ie%3DUTF8%26hq%3D%26hnear%3DSofia,%2BSofia-city,%2BBulgaria%26ll%3D42.697839,23.32167%26spn%3D0.001727,0.003484%26t%3Dm%26z%3D14%26layer%3Dc%26cbll%3D42.70861,23.326109%26panoid%3DW_GrPCpIrYrdB 7bQjqgUxg%26cbp%3D12,318.88,,0,5.33%26output%3Dembed&hl=en124 -> 164
T4
Коментар
-
Ниските, са високи 38см и са 30см в диаметър.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИнтересно. Мерси. В шкаф ще е - а колко са високи ниските? 40 см?
Всъщност Шела ми е под носа на практика.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Е па то за чий ти е непълнена?Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеСамо да попитам, кои са тези причини, по които пълнене не, че ми е интересно.
Кой я пълни е важно.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Тва е важно щото нали мое и да ме няма наличен и тогава няма кой да мъкнеПървоначално публикуван от maystor Преглед на мнениепък и дома ги носят и на етажа ги качват, с едно обаждане.
))
Трябва да видим какво може да влезе в шкафаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ако и девойката вдене без шутове, че има един палец , дето се вдига ,га требе и се пуща , га не требе .....
Че преди час видях , че моят е пак вдигнат , а не требе.
Коментар
-
Има си лицензирани пунктове за пълнене на газови и туристически бутилки. Оборудвани са подобаващо и всичко става пред теб.
Иначе лично за мен, газовите колтони за готвене нямат алтернатива.
Поздравления на Търтьо за избора.
Мисля да имам някъде комплект дюзи за LPG.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Сръбска музика, бой и еб@нье не помага, шъ знайш, нещо кинти, помади, парфуми - по-точно залипсването им.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеШъ има инструктаШ задълже
ПП. Ако мое сбереш голема, не турай ниска, има неква врътка, късата даяни само седмица, нормалната - 40 дни.
Коментар
-
E,то от такива ангажета,нема време да врътне крана!!Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеСръбска музика, бой и еб@нье не помага, шъ знайш,088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Моля те, да разясниш за цветовете на вентилите, защото аз в къщи съм с два червени.Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеОтделно си купуваш хубав маркуч за газ и вентил за ниско налягане, за работа с газови домакински котлони - син на цвят. И проверяваш готварската печка която си купил дали е с дюзи за централна газ, или с дюзи за наливна газ.
Иначе старите си бяха сини наистина, но се амортизираха. Новите не съм ги купувал от специалисти! Такива ми предложиха на щанд ширпотреба, такива си купих.
Да не говоря, че и за дюзите не знам нищо...
Коментар
-
Щото да не ти я препълнят на бензиностанцията.Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеСамо да попитам, кои са тези причини, по които пълнене не, че ми е интересно.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар