Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да си закупя 14-19 инча 12 волта телевизор за каравана, с цифров тунер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да си закупя 14-19 инча 12 волта телевизор за каравана, с цифров тунер?

Стария телевизор работеше вярно но вече е време да се смени. Ако има подобна тема моля да ме извините.
    Бихте ли посочили къде продават такива телевизори.

От: От къде да си закупя 14-19 инча 12 волта телевизот за каравана с цифров тунер?

Техно####### провери ли?

Коментар

От: От къде да си закупя 14-19 инча 12 волта телевизот за каравана с цифров тунер?

На място не съм ходил но от сайта не става ясно дали предлагат.

Коментар

От: От къде да си закупя 14-19 инча 12 волта телевизор за каравана, с цифров тунер?

С кинескоп не, иначе има 19" плоски

Коментар

От: От къде да си закупя 14-19 инча 12 волта телевизор за каравана, с цифров тунер?

Няма ли да е по-лесно, тв който Ви харесва като модел и един качествен инвертор от 12V на 220V

Коментар

ако има такова животно, то ще е на супер неприемлива цена, заради това, че е екзотично... и според мен би било по-добър вариант да се намери най-евтиния модел стандартно лсд тв с двбт тунер и да се ползва през инвертор 12dc-220ac... ако караваната си няма такъв фабрично де...

Коментар

Аз съм с ето този в кемпера: http://www.technomarket.bg/products/...ips-22pfl2978h Когато излезе преди четири месеца цената му беше 380лв., но сега виждам,че е паднала. И не е някаква екзотика телевизор на 12V.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                Стария телевизор работеше вярно но вече е време да се смени. Ако има подобна тема моля да ме извините.
                Бихте ли посочили къде продават такива телевизори.
                В магазин Зора има ТВ CROWN на 12в. от 16 до 22 инча. Ако в момента няма в наличност, в началото на декември, вероятно след студенстките празници, ще има ново зареждане. Хваща всички ефирни тв. програми, чете филми от флашка във АVI формат, поддържа и бг субтитри.

п.п. Не се занимавай с инвертори - излишна консумация на ток (А).
                Последно редактирано от Mil68; 24-11-13, 22:16. Причина: п.п.
                Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Благодаря колеги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X