Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отопление на стая за 40 ст на ден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отопление на стая за 40 ст на ден

Бахмааму, колко съм прост! Играя си с термопомпи, слънчеви колектори и куп още съоръжения, пък то имало евтин вариант. Защо не съм го видял по-рано...
    Свещичките за ректално приложение ли са?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Така е, като не се образоваш от "Ю тъп"....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Да се стоплиш с това първо требва се опушиш яко с трева
        Grand Vitra ddis 2008
        SEAT Althea XL tsi 2010
        Mitsubishi Canter

Коментар

Има далеч по-евтин начин

Что делают чукчи, когда холодно?
          - Садятся вокруг свечи.
          - Что делают чукчи, когда очень-очень холодно?
          - Они ее зажигают.

Та като е студено чукчите стоят около свещта, като стане много много студено я палят
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А още по-студено - влизат в хладилника, че вътре е +5.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Изясни се как бачка тая джаджа. Тънкостта е в шайбите на болта, но няма да кажа каква е.
              Отивам за свещи и саксийки...
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Мажат се със специална термопаста от майстор?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Докарах го до 1 лев на стая/ден с термопомпа вода/вода. Използвам само заглавието на темата, свещите не ги обичам, дори и на торта да са.

Коментар

Един мой съсед по обяд ми се похвали, че е чел за това чудо и е силно надъхан да го изпробва. Ако има успех предполагам, че пак ще ми се похвали и тогава ще пиша за резултата. Мале-е, ще ни върнат в средните векове...
                    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Ми... кеф ти светло, топло, пък и романтично... А най-полезната му функция е, че винаги има откъде да си запалиш цигарата
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        А още по-студено - влизат в хладилника, че вътре е +5.
                        Пълния вариант:
                        Отива един чукча в ГУМ и иска най-големия хладилник.
                        Продавачката очудено го пита: "За какво ти е? При вас е мраз".
                        Чукчата отговаря: "Чукча умен. Когато в тундрата стане -40 чукча влиза в хладилника и спи на топло".

ittso
                        Изясни се как бачка тая джаджа. Тънкостта е в шайбите на болта, но няма да кажа каква е.

В един друг клип по същата тема саксиите не се връзват с болт и отвора на външната е свободен. Оттам излизал топлия въздух.

Scrapheap
                        Ми... кеф ти светло, топло, пък и романтично... А най-полезната му функция е, че винаги има откъде да си запалиш цигарата
                        Сакън, от вчера съм ги отказал
                        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                          Един мой съсед по обяд ми се похвали, че е чел за това чудо и е силно надъхан да го изпробва. Ако има успех предполагам, че пак ще ми се похвали и тогава ще пиша за резултата. Мале-е, ще ни върнат в средните векове...
                          Ми те хората някъде около средните векове са изчислили каква енергия трябва за да се повиши с 1 градус температурата в единица обем вещество. За да стоплиш стая със свещ, или стаята трябва да е доста малка, или свещта да е доста голяма ...
                          Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                          .....Сакън, от вчера съм ги отказал[/INDENT]
                          Е, и утре е ден....
                          Последно редактирано от kuzdov; 23-11-13, 23:27.
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Ми те хората някъде около средните векове са изчислили каква енергия трябва за да се повиши с 1 градус температурата в единица обем вещество. За да стоплиш стая със свещ, или стаята трябва да е доста малка, или свещта да е доста голяма ...

Е, и утре е ден....
                            Не може така с лека ръка да разбиваш вълшебствата. Ти сега с някакъв средновековен закон искаш да убиеш от раз бълбукаторите, енергията от торсионните полета, вълшебните джаджи за кола дето намаляват разхода и вдигат мощноста... Ей, не сте хора в тоя форум
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                              ... силно надъхан да го изпробва. ...
                              То лошото е, че на изборите същите хора ще са силно надъхани да пробват другите неща от същия сайт.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                .... вълшебните джаджи за кола дето намаляват разхода и вдигат мощноста...
                                Ммм, тия са ми любими! Връзваш със свинска опашка една х..ня (по-скоро обикновен магнит) на горивопровода и разхода ти пада на половина. Ако вържеш две - спира да харчи, а ако са три - на всеки 100 км. в резервоара ти се появяват още 10 кила гориво. И най-хубавото е, че не му пука какво е горивото! Кеф ти - дизел, кеф ти - бензин, кеф ти - газ ...
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X