Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как и с какво да отрежа една част от пипета
Свий
X
-
От: Как и с какво да отрежа една част от пипета
Ако имаш резервна - пробвай памучен конец със спирт - палиш, чакаш да се разгори и топваш в студена вода...
Ако нямаш резервна за опит - кадърен стъклар/специалист...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение...Ножче за ампули...
Коментар
-
И като режеш, гледай да съвпаднат началото и края на срязването и навсякъде да се получи матовата ивичка, която показва, че си прорязал горния слой. Ако ножчето е хубаво, на втората обиколка парчето може да се отчупи и само.
П.П. За да хванеш права линия, може да ползваш два-три оборота с хартиено тиксо. Успех!Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Най-лесно става с нихромова жичка.
Намират се по реотаните. Но трябва да е нова, използваните се чупят.
Увиваш стегнато, където искаш да режеш, подаваш напрежение от акумулатор или траф и като се зачерви, бързо потапяш в студена вода.
Става и с жица от неръждавейка, а предполагам и обикновена по-тънка тел ще стане.
Така съм рязал бутилки от бира, стават страхотни чаши след зачистване на сряза с шкурка.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар