Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гравиране/надписване на ключове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гравиране/надписване на ключове

Здравейте.
    Опитвам се да намеря ключар в София (Самоков също ми върши работа), който да може да гравира/надпише няколко броя ключове. Казаха ми че на някои места имат такава машина, дори я намерих в сайта на Intesa, но не мога да намеря фирма, която да предлага услугата.

Става въпрос за 8 ключа.

Ще се радвам ако се сещате да споделите.
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

От: Гравиране/надписване на ключове

Гравьор няма ли да свърши работа ?
    Четете книги, не вестници!!!

Mitsubishi Pajero Sport 2,5TD 1999

Коментар

...защо ключар колега,има занаятчий,дето гравират върху всякакви повърхности,разни гаражни ателиета дори.Сватбени чаши,надписват брачни халки,и т.н.Сигурен съм,че в София имате поне 100 майстори,просто пренасочи търсенето.Успех.П.П. ...а иначе една такава машинка за гравиране я има във всички големи техничарси вериги магазини,да не им правя реклама сега и струва около толкова,колкото ще ти вземат майсторите за гравирането.И работата с нея е елементарна,плюс това се продават с набор от други дребни накрайници,които със сигурност ще ти бъдат полезни в някой по часовникарски работи.Успех,колега.
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

И аз това си мислех, за тази машинка. Струва от 25 лв. до 100 лв., но си мисля че се работи трудно с нея.
        ;-)

Коментар

Всеки един златар може да я свърши тая работа..
          Давал съм телефони за гравиране на задния капак.. И ръкописа хубав и изработката добра..

Коментар

Ами иди в Интеза. Кукуш 1. Не знам дали го предлагат като услуга, но закупени от тях ключове ги гравират.
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Здравейте. Мерси много за съветите. Намерих един дядо, който с ГДР-ска зъботехническа машинка, гравира върху ключовете за много добра цена следното:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20130828_001[1].jpg
Прегледи:1
Размер:133.7 КБ
ID:5514132

И аз участвах:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG2474.jpg
Прегледи:1
Размер:53.5 КБ
ID:5514131

Човека се намира в гр. Самоков: ТУК с телефон: 0878 763 352
              Последно редактирано от ikristiqn; 28-08-13, 16:34. Причина: ;-)
              ;-)

Коментар

Ъъъ...
                Не искам да прозвучи като заяждане, но тези драсканици с брадва вероятно мога да ги докарам по-красиви.
                Като прочетох "гравиране" и си представих нещо изящно и красиво или поне приветливо.
                Иначе златарите извършват такива услуги, но при тях надписчето на един ключ само ще излезе десетина лева.
                Георги Тонев

Коментар

Е, то с щатното борче на трийсетина левово дремелче така става.
                  Половината майсторлък на майстора е в инструмента!

Коментар

Хм.. това с една пиличка или нещо по-твърдо от месинг и остро, ще си надпишеш ключовете колкото да ги разпознаваш.
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                      Ъъъ...
                      Не искам да прозвучи като заяждане, но тези драсканици с брадва вероятно мога да ги докарам по-красиви.
                      Като прочетох "гравиране" и си представих нещо изящно и красиво или поне приветливо.
                      Иначе златарите извършват такива услуги, но при тях надписчето на един ключ само ще излезе десетина лева.
                      Здравей.
                      Точно като заяждане прозвуча, но важното е, че целта е постигната - хора, които не виждат много добре да могат да разпознават ключовете.
                      Гравирането с ювелирна машина е прекалено прецизно за стоманени ключове и почти невидимо - пробвахме.
                      Общата поискана цена беше 4 лв., аз платих 9.

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      Е, то с щатното борче на трийсетина левово дремелче така става.
                      Половината майсторлък на майстора е в инструмента!
                      Майсторът използва ГДР зъботехническа машина. Мислех да си купя за около 50 лв., но ми се стори че няма да успея да го направя четливо.

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                      Хм.. това с една пиличка или нещо по-твърдо от месинг и остро, ще си надпишеш ключовете колкото да ги разпознаваш.
                      Да, така е.
                      ;-)

Коментар

Късно видях темата, ама все пак, ако ти се наложи по-насетне.
                        Мажеш мястото дето ще гравираш с лак за нокти, като изсъхне издраскваш това дето искаш да пише, сетне подаваш като "маса" плюса на акумулатор или токоизправител 12 в., от минуса вземаш един кабел на края му навиваш памук, потапяш в солена вода и допираш до надписа дето си направил от по-преди, задържаш няколко секунди и си готов. Ако искаш да стане по-дълбоко задържаш повече.
                        Ей това от кадрото се получава:
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...=24942&page=27

Фотосите са калпави и не се вижда добре, достатъчно дълбоко е и на пипане се усеща.
                        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X