Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LED телевизор Panasonic?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LED телевизор Panasonic?

Здравейте,Обмисля да взема този телевизор-Panasonic tx-l55dt50Е.Как са като марка Panasonic?В магазина много ми го похвалиха?

поздрави

От: LED телевизор Panasonic?

Като марка - аз съм с плазмен PANASONIC от 2004-та година,никакви проблеми не ми е създавал досега.За LED телевизорите им обаче не знам.
    o888 37 63 69

Коментар

Според мен са най-доброто, имаше някъде тема за Panasonic с означенията:
      пример-TX-L37DT30ES
      T - телевизор
      X - континентално предназначение

• X - за Европа
      • H - за Близкият изток ,Азия, Австралия и Нова Зеландия
      • C - за Северна и Южна Aмерика

L - LCD
      F - софтуерно ограничен тунер- мoдели без DVB-C тунер [*]F - model for France - with only DVB-T [*]R - model for Russia, Ukraine, Belarus, Kazakhstan - only with DVB-T [/LIST]

37 - размера на екрана в инчове
      D - серията

• W - флагманска серия 2012
      • D - флагманска серия
      • E - бюджетна серия
      • V - флагманска серия 2011
      • G - върхова серия 2011
      • S - бюджетна серия 2011
      • U - бюджетна серия
      • X - бюджетна серия
      • C - начална серия

T - специфика и регионално предназначение
      • T - 3D серия
      • W - (GW) регионален код - Швейцария и Германия
      • F, N, S - това са модели по поръчка на търговски вериги /разликите са в дизайна, цвета и оборудването

3 - година на модела:
      • 1 - 2009г
      • 2 - 2010г
      • 3 - 2011г
      • 5 - 2012г
      • 6 - 2013г

0 - определя дизайна и стойката/ :
      • 0 - /G20,G30 - в щатите e G25,G35/
      • 1 - /G21,G31/
      • 2 - /G22,G32/
      • 3 - /G23,G33/
      • 4 - /G24,G34/
      • 5 - /G25,G35/

Е - регионално предназначение /вградените тунери/:
      • E - Europa DVB-T/C/S/S2 (MPEG2 and MPEG4-AVC(H.264)) (в по-евтините модели DVB-T/C)
      • J - Europa DVB-T/C/S/S2 (MPEG2 and MPEG4-AVC(H.264)) (в по-евтините модели DVB-T/C)
      • Y - Europa DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 and MPEG4-AVC(H.264)) (в по-евтините модели DVB-T/T2/C)
      • L - Europe Irish с 300euro повече от Британските DVB-T (MPEG2 and MPEG4-AVC(H.264))
      • B - Britain or Brasil/TC-P65VT20B/ имат вградени DVB-T/T2/C/S2
      • S - Singapure, Indonesia and Philipinnes
      • P - Saudi Arabia
      • K - Asia - Malaysia
      • A - Australia
      • Z - New Zeeland
      • T - Thailand
      • M - Kuwait, UAE, Egypt, Lebanon, Syria T
      • C - China
      • H - Hong Kong
      • D - India, Nepal TH-P65VT20D
      • R - Iran TH-P65VT20R
      • W - Taiwan TH-P65VT20W
      • U - United states TC-P65VT20U
      • X - Mexico TC-P65VT25X

S - цвят на корпуса:
      • - - липсва буква black /черен/
      • W - white/бял
      • S - silver/сребрист
      • P - purple
      • A - antracit

Наблегни, ако те устройват ценово на W, D, V или G сериите...

Коментар

Проблема винаги е в парите До тази сума има и един Самсунг пак 55,но май везните наклоняват към Панасоника?

поздрави

Коментар

За този размер Plazma е по-добрия вариант според тестове, сравнения и практика май...
          А и покритието на Plazmi-те позволява по-лесна поддръжка/почистване особено в помещенения с повече хора...
          кафета, ресторанти...
          Не ми се мисли какво ще стане, ако чистачка или камериерка мине върху LCD-ето с парцала...
          Един от моделите, на който съм се спрял е Panasonic TX-P42GT50E
          http://www.testberichte.de/p/panason...stbericht.html

Иначе навсякъде по веригите и тук се предлагат масовките от сериите E, F, N, S
          GT - е нещо друго...
          Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Да,благодаря,наистина полезна информация

поздрави

Коментар

Имаме Панасоник плазма от 5 години. Минус е че стъкленото покритие на екрана става като огледало през деня ако има прозорец срещу телевизора. Другия минус е че понякога като че ли "запечатва" някои неща от картината и ако гледате 4:3 се виждат отенъци на предишен канал в черното пространство - но трудно се забелязва този ефект.

Иначе сме много доволни..

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                ... До тази сума има и един Самсунг пак 55,но май везните наклоняват към Панасоника?

поздрави
                Когато избирах преди 2 години, предпочетох Панасоник, защото цветовете на Самсунг-ите ми се сториха прекалено неестествени за моя вкус. От Панасоника принципно съм доволен, като трябва да отбележа, че неотдавна в горната част на дисплея ми се появи 1 черта от мъртви пиксели на около 1/3 от височината на екрана. Звъннах в гаранционния сервиз и в рамките на 1 ден дойдоха да го вземат от къщи. Тъй като това нещо вероятно се ремонтира с подмяна на дисплея, за момента чакам доставка (вече 2 седмици).
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Всъшност сега видях, че в един от магазините в София ги има моделите от върховите и премиум сериите визирам и
                  TX-L55DT50Е (на мен лично 55 инча ми е много голям) и PANASONIC TX-P42GT50E има и PANASONIC TX-L47DT50E и PANASONIC TX-P50GT50E

отиваш, гледаш ма място, окото ти да прецени, но едни и същи кадри... ако имат HD или 3D филм още по-добре
                  (и са на доста прилични цени - примерно там е с 200 Е !!! по-евтин от Германия този модел на който съм се спрял)
                  oппаа не е реклама, бе
                  Последно редактирано от ivied; 14-08-13, 21:03. Причина: oппаа не е реклама, бе

Коментар

От 2 години съм с плазма GT47". С цифрова кабелна на нормалните канали картината е като картичка, за HD няма какво да се коментира. Относно размера, когато го купувах с 47те си инча екрана ми изглеждаше огромен, сега ми е малък, така че 55" не е толкова много.

Коментар

На Самсунг,както казва Чавдар,цветовете някакси стоят неестествени.Много ярки,особенно червеното,и неговите отенъци.Днес ще отида финално да избирам.Ще видя какъв ще ми е късмета.

поздрави

Коментар

Абе важното да е цветен ,и аз се набутах за уж най -доброто и само знам да го пускам и спирам другите работи/екстри си нямам идея какво да ги правя НО ГИ КУПИХ
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Мисля,че на този размер е по-добре плазма. Знам, че Панасоник са отличници на новите плазми и всички казват, че нямат нищо общо с предходните.
                          Относно разликите в цветовете-ами това е въпрос на настройки в магазина. Това съм го чувал и от самите продавачи, че когато имат нещо което е таргет за продаване се повишават цветовете му, другите се правят бледи и хората купуват.
                          А да, цели се в най-горният клас на която и да е марка, дори да вземеш няколко инча по-малък за тия пари. Аз така направих преди две години с Филипса, който купих и за миг не съм съжалил. Видима е разликата с бюджетния, който купихме на баща ми..................ама той не я вижда

Коментар

За добро,или лошо го взех.Ще видя какъв ще му е късмета.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                              За добро,или лошо го взех.Ще видя какъв ще му е късмета.

поздрави
                              Честито! Няма как да си сбъркал, последно TX-L55DT50Е ли взе? От високите серии е и си е цяло кино в къщи.
                              Със здраве и кеф да дочакате холографската, лазерната или квато и да е следващото поколение ТВ-я.
                              Сподели впечатления след някое време - как се държи с HD каналите или филмите, как е HDMI от компютъра или сателита.
                              Ще е полезно и за други хора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X