Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кафе машина с монети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кафе машина с монети

Привет,

От няколко седмици разпитвам насам натам, бетер с чичко гугъл, от къде, за колко и как бих могъл да си купя кафе машина със стотинки. Такава за офис, но не ме инетересува да е собственост на фирма X, които да идват да събират стотинките и да ми я оставят "безплатно" - искам да си купя една и аз да събирам стотинките Целта е въпросните стотинки веднъж в годината да биват давани с благотворителна цел.

Също и такава машина за безалкохолни (кутийки кола, фанта etc).

Винаги съм си мислил че е нещо супер популярно и лесно за намиране, но след толкова гледане започвам да се отчайвам. Гугъла ме праща по разни древни мутренски фирми от 90-та година, дето вкарват автомати за кафe и автомати АК-47. Някакви други псевдо фирми, от които нито една не отговори на запитването ми, изобщо все едно търся да купувам дрога на едро, няма такова покриване.

Някой има ли идея кой продава такива автомати ?

Мерси предварително
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Кафе машина с монети

Мисля, че мога да ти намеря, но ще е с жетони, а не със стотинки.

Коментар

На пролетния панаир в Пловдив имаше няколко фирми! Ако имаш път на есенния то там сигурно ще ги има!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Севдо със стотинки ми трябва, няма да има кой да се занимава с жетони, пък и със сигурност ако са жетони в един момент ще се разхвърлят навсякъде, ще се дават "на вересия" и т.н.

Скорпион, мерси, ако нищо не излезне междувременно може да отида, хем да разгледам, хем за машинките да видя какво се предлага. Кога точно е есенния ?
        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

24-29 септември. Има и авто салон на панаира!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Имам две перфектни машини който са ми за продаване . Едната е Зануси, а другата Бианчи. Ако искаш званни да се разбереме: 0888626926

Коментар

Ето ти няколко сайта на дилъри на кафе автомати.

http://www.vendomat-bg.com/vending_automats.html
              http://www.terix-ltd.com/
              http://www.nik-vending.com/

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                Имам две перфектни машини който са ми за продаване . Едната е Зануси, а другата Бианчи. Ако искаш званни да се разбереме: 0888626926
                Звучи интересно, можеш ли да пуснеш снимки ? С какъв капацитет са ? Пълни автомати ли са или полу ? Демек такива, дето си пускат и чашка и ресто връщят и т.н. ?
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                  Ето ти няколко сайта на дилъри на кафе автомати.

http://www.vendomat-bg.com/vending_automats.html
                  http://www.terix-ltd.com/
                  http://www.nik-vending.com/
                  Бомба, мерси много Тихо, номер 1 !
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Моята препоръка е да се ориентираш към рециклирана машина или към употребявана, защото цените са наполовина. Щом няма да я експлоатираш здраво, новата не си струва. Оставам с впечатлението, че ще се концентрирате на кафето, а за неговото качество има значение налягането, на което работи машината, така че първо проучи добре нещата.

Коментар

Здравейте.Искам малко информация ако имате относно кафе автоматите.Търся фирма,която дава кафе машини при условие,че и продаваш нейното кафе(не говоря за Нес кафе и тяхните автомати),съответно с договор и някакъв минимум на продажба.Говоря за така наречените вендинг машини.Ако имате някакви линкове да ми ги дадете.По изгодно ли е да си я купя рециклирана или да търся такава фирма?Коя по голямата далавера?Мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от kostov11 Преглед на мнение
                        Търся фирма,която дава кафе машини при условие,че и продаваш нейното кафе
                        http://zagatto.com/ отиди и се разберете за вариантите. Естествено по-голема далавера е да си е твоя машината ако успееш да я натовариш.
                        Tundra 2011 4X4
                        RAV4 2009 4X4

Коментар

Първоначално публикуван от kostov11 Преглед на мнение
                          Здравейте.Искам малко информация ако имате относно кафе автоматите.Търся фирма,която дава кафе машини при условие,че и продаваш нейното кафе(не говоря за Нес кафе и тяхните автомати),съответно с договор и някакъв минимум на продажба.Говоря за така наречените вендинг машини.Ако имате някакви линкове да ми ги дадете.По изгодно ли е да си я купя рециклирана или да търся такава фирма?Коя по голямата далавера?Мерси предварително
                          Mного ясно, че най-добре да си продаваш от което искаш кафе без да си обвързан с никакви договори. Важното е само оборот да имаш. Имам такава вендинг машина за продаване, ако искаш звънни за подробности: 0888626926

Коментар

По добре Отиди в КД & К.
                            Работех там и там ги внасяхме машините а загато ги купуваха от на и там ще са по скъпи.
                            Намира се в кв бенковски след ЖП линията в складовата база.
                            А дали дават машина само ако купуваш кафето може обаче имаше някакво количество което ти е минимум на месец за да ти дадат машина
                            Ники

Коментар

Благодарност на колегите писали в тази тема.
                              Желанието ми да си поставя в кантората кафемашина с монети,вече е реалност.Намерих фирма,от която купих рециклирана машинка предлагаща 8 вида напитки.Гаранция,потдръжка и зареждане с необходимите продукти на адрес.Можеш да зареждаш и от друго място,няма изискване да се работи с техните продукти.Може да бъде и без монетен механизъм или без да връща ресто,както пожелаеш,а от това се влияе и цената.На мен ми излезе 1900 лв.с монетен механизъм без ресто.Успех на всички.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X