Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гривна от медицинска стомана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гривна от медицинска стомана

Здравейте
    Интересуваме някой има ли гривна (за ръка) от такава медицинска стомана проба или клас 316 L.Променя ли се с времето,потъмнява ли почва ли да цапа ръката мокрене с вода при къпане плаж и все такива неща.Ако някой има опит моля Ви да сподели.
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

От: Гривна от медицинска стомана

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
    Здравейте
    Интересуваме някой има ли гривна (за ръка) от такава медицинска стомана проба или клас 316 L.Променя ли се с времето,потъмнява ли почва ли да цапа ръката мокрене с вода при къпане плаж и все такива неща.Ако някой има опит моля Ви да сподели.
    Ползвах такава гривна от медицинска стомана ( не знам дали е от същия клас, който цитираш ) около две години. Стоманата не се промени, отдолу обаче имаше някакви камъчета и магнитчета - някои от тях с течение на времето изпаднаха или се саморазрушиха. Иначе като всяка метална верижка започва да цапа ръката, между отделните прешленчета се събират гадости и т.н. Ефект не забелязах никакъв, по-скоро психологически "плацебо" ефект.
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Имам подобна гривна.Не разбирам термина -медицинска стомана-но не ръждясва и магнитите не изпадат.Не съм я носил отдавна.
      Според мен ефекта е плацебо.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Здравейте
        Благодаря Ви за отговорите момчета но става дума за обикновена гривна само за гъзария не магнитна за лечение.Така ги водят от медицинска стомана клас 316 Л.
        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Обикновена неръждавейка. Важното е да не я лови магнит. Иначе е менте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X