Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Премахване на стълб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Премахване на стълб

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    To ясно, че ще е дълго, но няма как да падне в посока различна от към къщата и може да стане гоуема бела... То може и в друг посока, но ще е смешно да падне на горе . Снимки или не, аз изобщо не го искам в двора вече, а и те са 2, просто втория е по-малък и по не пречи...
    Давай "смешното". После аз ше си призная, че съм бил пиян и съм го задърпал от кеф. Че и ЕГН мога да им дам да си го пишат по докИментите.
    При положение, че ти е в двора, защо ги бавиш? Лебедка...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Давай "смешното". После аз ше си призная, че съм бил пиян и съм го задърпал от кеф. Че и ЕГН мога да им дам да си го пишат по докИментите.
      При положение, че ти е в двора, защо ги бавиш? Лебедка...
      Не е толкова просто да остане без ток. Вместо ЕГН по-добре му прати ел-генератор или поне газена лампа. Щом е последен на жицата за ток, не мисля, че местното енерго ще хукне за ремонта, те и без това непрекъснато обикалят околните баири да оправят стълбове и жици.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

То като падне ще спре тока от трафа, щото прави късо като жиците се докоснат. Трафа е за доста хора, та ще трябва нещо да оправят. Работата е там, че още си е строителен полигон. Това с ръчното гътане на стълба ми е последната инстанция и хич не ми се ще да стигам до такива крайности. Газена лампа имам, но нещо никъде не продават фитили за нея в околността . Виж едно генераторче не отказвам.

Коментар

При мен падна и остана под напрежение ! Имам снимки и в БТВ,ако ги намеря ще ги постна !Инъче бачкам и като такъв !

Оня най-отгоре съм аз ! Обаче нямам нищо общо с ЕВН,ЕОН и други трибуквени изедници !Сещам се за оня дето звъннал по телефона,ало енергото ли е....Не тука е Вик ...нищо и на вас да ви е*а майката !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12012011024.jpg
Прегледи:1
Размер:35.5 КБ
ID:5460209Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12012011026.jpg
Прегледи:1
Размер:57.3 КБ
ID:5460210
          Последно редактирано от Roninn; 08-03-13, 18:36.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            Не е толкова просто да остане без ток. Вместо ЕГН по-добре му прати ел-генератор или поне газена лампа. Щом е последен на жицата за ток, не мисля, че местното енерго ще хукне за ремонта, те и без това непрекъснато обикалят околните баири да оправят стълбове и жици.
            Да си представим, че пратя генератор. Това ще ги отучи ли да връзват стълбовете за орехови дървета? Само заради факта, че са го вързали там, ще им го направя интересно. Като си палите генераторчета заради такива нефелни ремонти, утре ще ви накарат да ги подпирате с ръце тия стълбове.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Днес гледах новото въже, отпуснато е... като го натисна и пусна и се клати стълба яко! Само не ми е ясно още дали няма да се правят на луди щото е строителен полигон и съответно дали няма да се наложи да се боря първо за регулация, което пък може да се окаже съвсем тегава задача. Обаче ако падне тоа стълб, днес го гледах подробно, ще е 99% върху къщата. До другата къща пък има други стълбове, които са им резнати жиците преди бая години ако се съди по дебелината и състоянието им. Другата седмица почвам да пускам молби и жалби и каквото там трябва.

Коментар

Пречи ти стълба,махай го !Строителна,не строителна площадка,щом мястото си е твое ,аут !
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Да, ама не. Крайно прибързан и некомпетентен съвет даваш на човека!
                  Има едни неща като сервитути, права на преминаване и т.н. ограничения в ползването на имота. Та в даден момент може да се окаже че стълба съвсем законно си е там. Това трябва да се провери в техническата служба към общината.

П.П.
                  Това със "строителната площадка" не си го схванал пък съвсем. Има едни територии, които се водят като "околовръстен строителен полигон" със земи раздавани по направление за селски туризъм преди 89та година.
                  Георги Тонев

Коментар

Е вкарай още подробности де, то така само ме обърквате...

Коментар

Ами отиди в техническата служба към общината и питай. За съжаление с тези територии от строителните полигони нещата не стоят никак добре като информация. Често нямат планове.
                      Скица имаш ли, в нотариалния ти акт как се описва имота и цитира ли се по кой план ти е поземления имот?
                      Всичко това ще ти е нужно за да идентифицирате имота в техническата служба. Те от своя страна трябва да проверят дали има въведено някакво ограничение в ползването на имота ти заради тоя електропровод и изобщо да ги питаш как третират тези съоръжения и къде точно да натискаш за да премахнат въздушното трасе и да вкопаят кабела.
                      Георги Тонев

Коментар

Скица има, ще погледна в акта, но не разбирам, какво ще рече по кой план е поземления имот... То вкопаването не е задължително, може и въздушно да е, за мен. А за другата къща вече има и друго трасе, а и няма вкопаване от тук до там как да стане, най-малкото е на 5 стълба път, че и река има пътем...

Коментар

Що не му удариш един чук в основата? От страната на въжетата естествено и да ги извикаш пак.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Щото ги знам кфи са джигити. Няма да го махнат от двора. По пътя на най-малкото съпротивление ще действат. Ако изобщо нещо. А може да ме засъдят че съм им съсипал стълба. Ае не може да няма легален начин да имам ток, но да нямам стълбове в двора.

Коментар

Примерно може да има записан такъв текст "... поземлен имот с номер ХХХ по плана на местност "Ала-бала" одобрен с решение Но YYY/YY.YY.YYYYг." Но това не е толкова важно, щом имаш скица само с нея в техническата служба ще могат да локалилзират имота ти.
                              Георги Тонев

Коментар

Принципно при придобиване на имота е имало стълб или по некъв начин некой некога се е съгласил...почва трудно и скъпо начинание по преместване. Ако е вилна зона може да се говори на 4 очи с местни специалисти и срещу некой лев да се премести.

Аз за колегата който е сякъл 110кв с брадва през терасата ... било е 6 или 20 максимум иначе щеше да в затвора за повреда на обект от национално значение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X