Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сервиз за ходещата пътека..........

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• сервиз за ходещата пътека..........

Ходещата пътека на жена ми се развали. Моля, за кординати на майстор или сервиз, където могат да ми помогнат, че ще имам проблеми
    VARADERO SD2

До: сервиз за ходещата пътека..........

Когато си я купил не са ли ти дали инфо със сервизите, макар и извънгаранционно не би трябвало да ти откажат ремонт.
    Ако нямаш документ отиваш в Метро например ( там продават такиват неща) и ги питаш къде е сервиза на подобни уреди. Дори и по тел ще ти дадат такава инфо. (кажи им, че си я купил от тях и си си загубил гаранционната карта )
    Ето ти тел на Метро1: 976-21-45, пробвай.
    LZ1PER

Коментар

Това е въпросния уред
      Прикачени файлове
      VARADERO SD2

Коментар

До: сервиз за ходеща пътека..........

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
        Когато си я купил не са ли ти дали инфо със сервизите, макар и извънгаранционно не би трябвало да ти откажат ремонт.
        Ако нямаш документ отиваш в Метро например ( там продават такиват неща) и ги питаш къде е сервиза на подобни уреди. Дори и по тел ще ти дадат такава инфо. (кажи им, че си я купил от тях и си си загубил гаранционната карта )
        Ето ти тел на Метро1: 976-21-45, пробвай.
        Благодаря Пепи, още утре ще пробвам.
        VARADERO SD2

Коментар

До: сервиз за ходеща пътека..........

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
          Благодаря Пепи, още утре ще пробвам.
          Метро работи до 21:00ч.
          Това е тел-а на информация, звънкай сега, та ако не ти дадат инфо, да търсиме в нета.
          LZ1PER

Коментар

И кво и е?
            Вътре има едно динамо. Неговият сигнал заминава в компютъра и мери кво ли не. Регулира се натоварването му, обикновенно с електромагнит.
            Бе, все едно групата двигател - генератор - РР.

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
              Ходещата пътека на жена ми се развали. Моля, за кординати на майстор или сервиз, където могат да ми помогнат, че ще имам проблеми
              Предлагам да вържеш жената за джипа и да я разхождаш из махалата до като е на ремонт пътеката
              Да не губи форма.
              Мойта баба едно време имаше печка с въглища и зиме ги качваше с кофи. За да не губи треннинг лятно време качваше по някой и друг камък
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

За раменния пояс много се препоръчва смяна на ресори. Триразово.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  За раменния пояс много се препоръчва смяна на ресори. Триразово.

уффф обърках се вече

това на кого го препоръчваш - на бабата ли?

да си оправи раматиса на раменния пояс, дет го е получила от камънЕте

Коментар

Не, на жената. Нали ще тича след джипа, това е полезно. А за раменния пояс - ресори. За коремната преса - като свали ресора, прави с него на гърдите 50 преси, после го слага на плешките, и на патешко ходене го носи до другото колело около колата. Нали трябва да ги смени. Въобще не трябва бягаща пътека, стига къв да е джип.

Коментар

ахахааа, ясно

макар, че на Рослан жена му докато обиколи тоя дългия Патрол..... и пол'вин ресьор ще е много

бе ние хубаво си чешем езиците тука за негова сметка, ама пътеката си стои неподвижна

Коментар

Ние? Езиците? Бе стига си пищисвал хората, аз например пиша само с пръсти!
                        Нищо не е за негова сметка, ние тука оказваме на колега учебно - инженерна помощ, ти ни изкарваш празни дрънкала((( Чети мненията задълбочено, вниквай в Истинският им Смисъл!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Ние? Езиците? Бе стига си пищисвал хората, аз например пиша само с пръсти!
                          Нищо не е за негова сметка, ние тука оказваме на колега учебно - инженерна помощ, ти ни изкарваш празни дрънкала((( Чети мненията задълбочено, вниквай в Истинският им Смисъл!
                          и аз пиша с пръст де, даже с два

критиката се приема, отивам да зема 2 дъмпела от хладилника и ще направя 2 серии по 40 мин. за бицепс

ПъСъ Ролята на дъмпели при мен играят два добре изстудени туборга

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            и аз пиша с пръст де, даже с два

критиката се приема, отивам да зема 2 дъмпела от хладилника и ще направя 2 серии по 40 мин. за бицепс

ПъСъ Ролята на дъмпели при мен играят два добре изстудени туборга

Или 3 по 500ml от седянка с лакътно сгъване и ръзгъване...
                            MG RACING

Коментар

И аз едно време като почвах я използвах тая методика. Много вАжи за влизане във форма след прекъсване. Обикновенно карам на меки бири. И като ги изпускаш не чупят краката, и не се влачиш през пет минути до хлади, до стелажа да сменяш тежести.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X