Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sony Wega-синьо зелен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Sony Wega-синьо зелен

Колеги, сдобих се с въпросният телевизор, всичко добре, ма картината му е добра, има фокус, рязкост но понеже съм чувствителен откъм цветове, мааалко е синьо-зелен. Четох спецификацията му 49,8 кг., в менюто му няма баланс на бялото. Та въпроса ми е има ли някой идея как да се справя с ситуацията. включително и ако има някой съфорумник, който знае как да го направи на място(демек у нас) - ще съдействам с превоз и добра, ама наистина добра ракия, за виното още не знам, че бълбука още в дамаджаните.
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

От: Sony Wega-синьо зелен

На тази страница гледаш и изпълняваш "Colour Tone", а преди това от тази влизаш в менюто.
    Що да ти лочи някой ракията?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      На тази страница гледаш и изпълняваш "Colour Tone", а преди това от тази влизаш в менюто.
      Що да ти лочи някой ракията?
      Мии, аз много благодаря, ма съм забравил да напиша моделаSONY Wega Trinitron KV-29XL71K

та точно тоя модел няма такива настройки от дистанционното иначе ехее.

Коментар

Хи има сервизни настройки в които се влиза след вкарване на код от дистанционото и от там може да ги регулираш доста неща. Това съм го виждал при един човек на който съм загубил контакт. А го разбрах след , като му помогнах на един приятел да занесем неговия тринитрон на майстор. Та моя съвет е да потърсиш малко в нета няма начин да няма информация за тези сервизни кодове.

Коментар

Ами тогава тук
          http://www.highdefforum.com/archive/t-2548.html

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            два дена пробвам с всички видове дистанционни и не та не. Не знам май ще трябва да сформирам бригада да го изнасям към някой разбирач.

Коментар

Мохамед и планината са се разбрали, ще намериш начин и ти.
              Виж първо с лупа в бяло изображение има ли изобщо червени ивици. Ако няма TV-то е за хвърляне или ремонт. Ако има, е за регулиране и може ма'стор с една отвертка да свърши работата на място.

Коментар

Значи, ситуацията е такава, червени линии си има, има си синьо зелени и и жълти, образа е добър рязък и на фокус, просто няма идеално черно или(понеже съм фотограф от времето на Ге Де Ре-то), седи като недопроявен ORWO диапозитв, леееко синее.

Коментар

Ако ме питаш мен, не го рови. Вече надали има практикуващ телевизионен техник, който да ти направи черното-черно и бялото-бяло. То всъщност това са основните настройки на цветовете откак съществува цветна телевизия и аз също съм си играл да ги правя на мои телевизори, но понякога просто не става. А при вероятността да ти разбъзикат и сходимостта и червеното и да вземе да ти прави кантове на бялото, по-добре не се хващай. Ще му свикнеш и няма да те дразни.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Оказа се кинескопа, умрял, ма предишния собственик ходил на "майстор" да го надуе, та да го продаде. Последните 20г. гледам само телевизори от тази марка и с кинескоп - тръба, до сега никога не съм имал проблеми с кинескоп, просто тия са се доказали ,че могат да ги правят. За мен това е най реалният образ, донесох от Англия два такива телевизора, само,че предишния модел-тия черните, единият 21", другият 29" и двата работят перфектно, а са на над 15 години живот, този, който оплаквам тука, е купен от БГ. и на 6 години здал багажа.
                    Ще питате що ни ги разправяш тия! Щото с всички уреди е така, пералня, хладилник, лаптоп, печка и всичко останало купено и произведено за БГ е БОКЛУК, по добре нещо втора употреба, но от вън внесено! И като допълнение цените на едни същи уреди ТАМ - са по ниски от тук. Ужасявам се от думите си, но е факт!
                    Благодаря за вниманието!
                    Последно редактирано от zmiata29; 24-11-12, 06:43.

Коментар

Така, така,!!!
                      По-добре АЕГ втора ръка, отколкото ново БееееКО.!!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Ако ме питаш мен, не го рови. Вече надали има практикуващ телевизионен техник, който да ти направи черното-черно и бялото-бяло. То всъщност това са основните настройки на цветовете откак съществува цветна телевизия и аз също съм си играл да ги правя на мои телевизори, но понякога просто не става. А при вероятността да ти разбъзикат и сходимостта и червеното и да вземе да ти прави кантове на бялото, по-добре не се хващай. Ще му свикнеш и няма да те дразни.
                        Между другото намерих такъв техник, малко е дървен философ, гледа на пакост, ма е от тия дето е ровил и "Опера" като малък, носих му един друг, калибрира го идеално и напасна цветово всичко. Да е жив и здрав! Ако някой има нужда, да драсне на лични, в района на Одрин е за София.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X