От: Кучешка колиба
Мен ако питаш - зависи от кучето и май най-вече от теб самия. Ако нямаш вродената дарба да се разбираш с тях, търпение му е майката. И спокойствие. С малки изключение, кучетата не са будали, сещат се кой им мисли доброто.
Имам въпрос. Нашия дзвер има странния навик да си разфасова пода на колибата и после като завали (щото иначе рядко влиза вътре), да се чуди каква поза да заеме, че да не изпадне през дупката. Като казвам дупка - дере, докато пробие, после започва със зъби и горе-долу половината под заминава.
Някаква идея защо го прави? Или поне какво да му сложа отдолу, че да не го разфасова за седмица? На 5 години е вече, не е като да му растат зъби или нещо такова...
Първоначално публикуван от p-pleven
Преглед на мнение
Имам въпрос. Нашия дзвер има странния навик да си разфасова пода на колибата и после като завали (щото иначе рядко влиза вътре), да се чуди каква поза да заеме, че да не изпадне през дупката. Като казвам дупка - дере, докато пробие, после започва със зъби и горе-долу половината под заминава.
Някаква идея защо го прави? Или поне какво да му сложа отдолу, че да не го разфасова за седмица? На 5 години е вече, не е като да му растат зъби или нещо такова...
Наистина е супер добър, единственото което иска е внимание. Жалко че трябваше да се разделим с него, но пък вярвам, че при вас на Рико ще му е по-добре.
Коментар