Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой запознат ли е с NEO GAME CONSOLE ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой запознат ли е с NEO GAME CONSOLE ....

Замислям се да взема на хлапето за 5 г. рожден ден ето тази джаджа:
    http://www.technomarket.bg/products/...2-game-console
    или тази:
    http://www.technomarket.bg/products/...2-game-console

Щот PSP нямам намерение да му купувам засега

Идеята ми е като пътуваме нанякъде с него или сме в компанията само на възрастни и му е скучно сам, да му го давам да се забавлява с някакви игрички вътре, или филмчета и т.н.
    Въпроса ми е някой запознат ли е с таз х..ня, какви формати поддържа, ще мога ли да му свалям прости игрички отнякъде и т.н.

От: Някой запознат ли е с NEO GAME CONSOLE ....

Не очаквай нищо от това.

Намери PSP втора ръка. Железни са и ако вземеш от старите (отдолу на стикера пише PSP-100...) ще си отиграе на него. И филми може да гледа. Набързо прегледах един от най-големите Български сайтове за обяви и можеш да си го позволиш за малко над бюджета ти. Ако не е хакнат, гледам продават по 5-6 игри за 10лв....

Но ако си си го наумил, по-добре питай в магазина да ти го включат и да ти пуснат филм да видиш как изглежда и въобще може ли.

Успех и да ти е живо и здраво момчето!

Коментар

Аз също те съветвам да не се занимаваш с глупости,това Нео като го гледам с някакви 8битови игри върви,филм забрави че ще пуснеш на него.По скъпия вариант изглежда по обещаващ но пак ще вървят игри от преди 15години,което не е лошо но все пак сме 2012 не 1992.Даваш още малко пари и взимаш едно PSP на малкия,даже и да не е първа хубост освен да му е разхлопан аналоговия джойстик друго няма какво да му стане,а части има.Аз като едно дърто хлапе преди няколко години бях си купил такава машинка и в началото беше голяма зарибявка,в същото време 3 годишния син на комшията по цял ден киснеше в къщи само и само да се докопа до конзолката и не я оставяше докато не и стопи батерията.Аз сам си я бях хакнал,няма нищо сложно,игри из тракерите колкото ти душа иска така че хич не се замисляй.Успех!
      http://psp-bg.net/forum/viewforum.ph...39191833ba3999
      Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

По добре за тия пари му накупи разни семейни игри.. Не се сърди човече, домино, карти, игра на думи, и тн и играйте заедно. Нямам нищо против електронните игри .. даже съм затрупан с тях.. Но според мен си е загуба да дадеш пари за тия неота...
        Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
        A POS
        0885600200
        За момента пасажер

Коментар

Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение
          По добре за тия пари му накупи разни семейни игри.. Не се сърди човече, домино, карти, игра на думи, и тн и играйте заедно. Нямам нищо против електронните игри .. даже съм затрупан с тях.. Но според мен си е загуба да дадеш пари за тия неота...
          То това ясно, ама на мен ми тряба за пътуване, когато сме много възрастни, няма деца и на детето му е скучно...

Коментар

Това променя нещата.. тогава подкрепям колегите над мен .. още малко парички и ПСП на старо. Така ще си решиш проблемите. Хем музика, Хем филмчета, хем по хубави игри ..
            Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
            A POS
            0885600200
            За момента пасажер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X