Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за биогоривата или............

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• за биогоривата или............

Непал инсталац&#10.pdf
    какво изрових днес случайно из нета.Прекарах около 4-5 часа да ровя из азиатски сайтове за един проект който пряко ме интересува и случаино попаднах на следната статия/то не е и статия де/.....прекарах я през преводача, не съм я сресвал.Мисля ,че е интересна затова реших да я споделя.Интересни са ми всякакви алтернативни източници на енергия.Ако ви се стори,несериозна глупава или че не и е тук мястото нека моделатор да я затрие.Липсват малко картинки и две таблици но не мога в момента да я доредактирам.ако на някой му е интересно ще изпратя текста на маил.

Ох нещо се омаза......................нищо не реазбирам като копирам текста само на български и редактирам е горед долу ок.......после като публикувам и анг. текст мистериозно се появава.
    Закачих статията най горе в PDF формат.най общо казано е нещо като наръчник за изграждане на малка инсталация за получаване на метан.

Последно редактирано от alex052; 05-07-12, 23:33.
    Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
    GSM +359 895 236 182

А Rhf +

От: за биогоривата или............

Колега, колко хора мислиш, че ще прочетат това нещо? На всичко отгоре е "несресано", та човек се отегчава доста бързо.
    А ти явно си се зачел, разкажи с две изречения за какво става дума, не ни мъчи...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: за биогоривата или............

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Колега, колко хора мислиш, че ще прочетат това нещо? На всичко отгоре е "несресано", та човек се отегчава доста бързо.
      А ти явно си се зачел, разкажи с две изречения за какво става дума, не ни мъчи...

в момента са занимавам със редакция че съвсем се омаза като го постнах.иначе е нормално четливо.Прикачих го като pdf в началото да може да се погледне по нормално.В общи линии става въпрос за инсталация за биогаз /метан/ в домашни условия.Дано успея да го посреша .
      Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
      GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X