Обява

Свий
Няма добавени обяви.

някой знае ли как да се отърва от гълъби?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• някой знае ли как да се отърва от гълъби?

Писна ми от гадните пернати.Кацат по первазите над входа.............какво е отдолу може сами да прецените.Част от живущите сложиха нещо като бодлива тел и там не кацат.Лошо е че една неразбрана комшийка на преклонна възраст/абе направо си е некролог ама............./ не иска и да чуе за мерки.Като капак на всичко ги храни.Писна ми да се прибирам сред ята пернати изроди.Преди хранеше и помияри но там намерихме алтернативен вариант.Та на въпроса-знаете ли някакъв химикал или метод за прогонване на зловредните твари?Лично предпочитам да не се достига до еднократно хранене...............това е последен вариант.
    Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
    GSM +359 895 236 182

А Rhf +

От: някой знае ли как да се отърва от гълъби?

Пазете комшийката да не клонира псета с птици..

Хем ще хапят, хем ще цвъкат...

Лично предпочитам да не се достига до еднократно хранене
    Пилетата са готини - помисли да почерпиш бабето с нещо, другото ще си се реши от самосебе си..

Коментар

Колега и аз имах същия проблем, докато не си купих въздушна пушка. Гърмя ги, и падат като круши. Друг вариант е да затулиш мястото където спят с греди. На моя блок така направихме и намаляха.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Докато има кой да ги храни, ще са там. Сокол едва ли ще завъдиш.

Коментар

Ясен като каза храна се сетих, че може и с отрова . Сокола е малко невъзможен вариант според мен .
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
            Ясен като каза храна се сетих, че може и с отрова .
            Не отговаря на условието.

Коментар

Нормалните хора се радват на живинка около себе си

На Сан Марко в Италия има хиляди гълъби що ли не ги избият

Българина е страдащо съществонеуверен дълбоко в себе си избива комплекси

Силния духом се познава по отношението към слабите и животните

Доста че станах сигур досаден..............
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Пробвайте с плашило-имитация на голяма хищна птица
                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                Dacia Duster 4WD

Коментар

Някъде бях чел, че един(ЕДИН!) мъртъв гълъб сложен на мястото което обитават другите гълъби върши работа...
                  Само трябва да се вземат мерки да не го отнесе някое хищниче. Някаква клетка, какво ли...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Нормалните хора се радват на живинка около себе си

На Сан Марко в Италия има хиляди гълъби що ли не ги избият

Българина е страдащо съществонеуверен дълбоко в себе си избива комплекси

Силния духом се познава по отношението към слабите и животните

Доста че станах сигур досаден..............
                    На теб ако ти, възпитано казано, ''акат'' върху терасата през 20 минути пак ли така ще викаш ?
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

[QUOTE=RadoR;1870722]Ясен като каза храна се сетих, че може и с отрова .

термина е ''да се нахранят еднократно'' поне според мен........това е последен вариянт.

Относно наличие на живинку на сан марко и незнам си къде.............да така е,но са взети мерки да не кацат по фасади,подпрозоречни поли и первази с телени гребени,а и не ми направи впечетление гореизброените места да са осрани/т.е. чисти се/ .Ако вие се прибирате всчка вечер и гоните ято пернати гадини който в лошият вариант ви осират вероятно ще мислите като мен.Не съм против животните,просто не искам да ми пречат..............
                      GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Някъде бях чел, че един(ЕДИН!) мъртъв гълъб сложен на мястото което обитават другите гълъби върши работа...
                        Само трябва да се вземат мерки да не го отнесе някое хищниче. Някаква клетка, какво ли...
                        не стана..............котки и липса на достъп
                        GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

На теб ако ти, възпитано казано, ''акат'' върху терасата през 20 минути пак ли така ще викаш ?
                          Ти също "акаш" и може да пречиш с това на някой ... трябва ли този да грабне пушката и да те застреля?
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

По летищата птиците са сериозен проблем. И трябва да се преборят с тях. Пак бях чувал, че ползват запис на писъка на сокол ли, на ястреб ли... Пускат го отвреме навреме, и това гонело пилците.
                            Потърси някой орнитоложки форум-там не може да няма такава информация.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

На мене ми акат много животни в двораВзимам метлата и мета

Ако знаеш патиците каква гадос са постоянна диария и по една шепа извержения ама ги траем ща да радишЧакам есента да се развихря с ножа
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X