Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Навес за паркиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Навес за паркиране

Лятото и големите жеги идват, а пред блока имам едно местенце, което е подходящо за паркиране, обаче от отгоре няма нищо. Мисля си дали не може да се направи някакво навесче, НО да не е масивна конструкция, нещо като тента с пласмасови (PVC) отнови... По голямата час от мястото е на пръст, така, че от единия край мога да забия някакви колчета, от другия край, обаче излиза на асвалт и там не не може да се забива нищо.

Някакви идеи?!

От: Навес за паркиране

За основи може да се пробваш в стари автомобилни гуми отливаш бетон и фиксираш тръбичка в средата, нискобюджетно и няма никой да ги краде
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

То начини има много , но какво ще кажат съседите , и как юе опазищш сянката само за себе си ?
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Или ще ти е все заето мястото или ще го почупят това, което си направил. Личен опит. Вземай едно покривало и я завивай... ама и тях ги крадът... понякога...
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
          Вземай едно покривало и я завивай... ама и тях ги крадът... понякога...
          Не съм много, много съгласен с това, че някои ще паркира под моя навес ама, знае ли човек... Тва е все едно да си направиш гараж и някои да ти паркира в него...
          Иначе идеята за покривалото също не е лоша. А това покривало "диша ли" от какво пази, нещо да препоръчате като производител,модел... Колата е Киа Спортидж

Коментар

За да стане стабилно изкопаваш дупки от страната на пръста.. Изливаш бетон и фиксираш винкели в средата, високи колкото прецениш, след това заваряш тръби, винкели или каквото имаш, под някакъв наклон за да не се задържа вода, сняг и редиш ламарина със самонарезни болтове.. Не знам какъв бюджет имаш, но ако отидеш в пункт за изкопуване на метали, можеш да вземеш материали на добри цени.. Това всичкото за 2 дни.. Само да стегне бетона..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              За да стане стабилно изкопаваш дупки от страната на пръста.. Изливаш бетон и фиксираш винкели в средата, високи колкото прецениш, след това заваряш тръби, винкели или каквото имаш, под някакъв наклон за да не се задържа вода, сняг и редиш ламарина със самонарезни болтове.. Не знам какъв бюджет имаш, но ако отидеш в пункт за изкопуване на метали, можеш да вземеш материали на добри цени.. Това всичкото за 2 дни.. Само да стегне бетона..
              Едно от условията ми беше - "да не е масивна конструкция". Да е нещо което мога, утре да си разглобя, ако се наложи(ако някои вземе да ми го ползва примерно). Освен това, идеята ми е за летен навес които да пази от слънцето, зимата проблеми нямам... И най-вероятно ако го направя септември октоври ще си го демонтирам... Хм сега ми хрумна много интересен вариант. 2 големи чадъра от тези по заведенията

Коментар

Покривала всякакви има. Стават и за студ, и дъжд, и сняг, и лед. Един приятел си завива на двора мотора зимата, на пролетта го отвива, пали и гас. Нищо му няма. Друг е въпросът, че едно качествено покривало може да струва повече отколкото да си направиш някакво навесче с подръчни средства. Да не поствам тук онлайн магазини с покривала, да не се счита за реклама. Като напишеш "покривало за кола" в Гугъл и излизат десетки онлайн магазини. Гледаш, избираш и така.
                XJR 1200
                ETZ 150
                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Направих справка за чадърите. Определено ще струват повече от едно покривало... Погледнах и за покривалата... Точно там е проблема, много магазини, различни марки. И когато нямаш редстава какво точно търсиш... Затова все още приемам предложения за марка хубави покривала...

Коментар

http://www.avto.bim.bg/NEMSKO-pokriv...9_pr38938.html Ето ти едно. Щом е немско, значи е хубаво. Има и различни размери. Има размери там прочети в описанието. http://pokrivalo.eu/ Тези пък по поръчка правят каквото искаш, поне така пише. Гледай да е малко по - сносно и толкова. Щом захващането е добро, да не го вдига вятъра, значи ще върши работа. И щом пази от сняг, вода, слънце, лед, какво ти трябва повече. Ама все си мисля, че някой може да ти го открадне Купи си и пушка да си го пазиш!
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Покривалото трябва постоянно да го сваляш и слагаш, играчка си е, пък и има голям шанс на сутринта да не го видиш повече.. Според мен е най-добре да си направиш това, което ти казах.. Можеш да го направиш с някакви болтове и да си го разглобяваш когато си поискаш..

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                        Не съм много, много съгласен с това, че някои ще паркира под моя навес ама, знае ли човек... Тва е все едно да си направиш гараж и някои да ти паркира в него...
                        Хехехе, малко нахално ми се струва?
                        Ще си присвоиш част от общински имот или в най-добрия случай съсобствен имот и ще си го стопанисваш както си желаеш?
                        За мен това е дразнещо.
                        Георги Тонев

Коментар

На този общински имот има поне 5-6 гаража (сглобаеми метални клетки), няколко градинки и т.н. Но аз маи се отказах от идеята. Ще мина с варианта с покривалото...

Коментар

Ами според мен е по - добре. Това навесче, все ще има, недоволни комшии, може и жалба да подадът, че завземаш незаконно общински площи. И като нищо може да ти се изтърсят от общината и да ти правят проблеми, актове, все ненужни разправии. Пък с покривалото, никой, нищо, неможе да ти каже. То от какво ти трябва да пази? Да не ти гори колата от слънцето най - вече. Като му хванеш цаката ще я отвиваш и завиваш за минутка. Ако нощем е добре осветено едвали ще ти го откраднат, ама знае ли човек... хайдуци всякакви има.
                            XJR 1200
                            ETZ 150
                            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Никой няма да го гепи ако е ефтино, има едни сиви... Може и да не са супер, но пак пазят от слънце. Пък и да го гепи някой, на цената на хубаво ще купиш доста ефтинджос...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X