Колеги дайте ми съвет за хлебопекарна модел ватове и тн. и да е ефтина
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
хлебопекарни
Свий
X
-
От: хлабопекарни
Първоначално публикуван от ledenia1973 Преглед на мнениеГледай да е с две бъркалки и да пече хляб до кило и триста.Моята е мулинекс 155лв,страшен хляб прави,но зависи от брашното и маята-френска.
Молинекс са най добри, другото е имитация.Т5
Crossrunner
Коментар
-
От: хлабопекарни
Първоначално публикуван от ledenia1973 Преглед на мнениеГледай да е с две бъркалки и да пече хляб до кило и триста.Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
От: хлебопекарни
Хи, преди новата година си купихме такъв уред и сме много доволни. Взех я от карфур 69лв и е за хляб до 900гр. Хляба е много по вкусен и траен макар , че не изкарва повече 2 хранения с него. Затова колегите ти препоръчват по голямата да вземеш, ако мен ме беше светнал някой да взема по голямата.
Коментар
-
От: хлебопекарни
И моята е Мулинекс,само че е за хляб до 1 кг!Доколкото си спомням нагревателя е 900 W.На мен ми стига за 4 членно семейство за 1 ядене,и не го изяждаме!Печем почти всеки ден!Мая ползвам една украинска,а брашно ползвам само синия етикет на .... - ще стане реклама!Имам и цял рецептурник с рецепти за хлебопекарни!А и нета ври от такива!Ако някой ги иска да свирка!TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
От: хлебопекарни
Вкъщи е мулинекс до 1 кило и си е просто перфектна. Подариха ни я едни познати и въпреки огромният скептицизъм от моя страна вече почти година не съм копувал хлаб от магазина. Брашното което използвам е някавко в бели пакети и синьо незнам как се казва има го на по 5кг в Метро. А маята е от най-обикновената дето е на купчета, а не тази на прах. Също така вътре слагам и различни семена - маково, ленено и др.
ОПРЕДЕЛЕНО си заслужава парите. Хляба е истинска мечтА.
Поздрави и успех с покупката .
Забравих да добавя, че е много важно да спазвате рецептата до грам инач каквито и импровизации да пробвате няма да направите читав хляб. Само леки корекции са допустими в захарта и солта. Другото което може да пробвате е смесица от типово и бяло брашо в съотношение 1:2. 2:1. 1:3
Коментар
-
От: хлебопекарни
Както е казал и колегата отгоре много е важно да се уцели рецептата и да се спазва!
Нашата е някаква куче марка и дори в началото мислех да я изхвърлям, защото жената произвеждаше само павета в нея,но после като и хвана чалъма взе да става чуден хляб.Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
От: хлебопекарни
Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнениежената произвеждаше само павета в нея,но после като и хвана чалъма взе да става чуден хляб.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар