Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колекция "БОЙНИТЕ САМОЛЕТИ"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колекция "БОЙНИТЕ САМОЛЕТИ"

Здравейте,колеги искам да попитам има ли някой да събира списанието "БОЙНИТЕ САМОЛЕТИ" с моделчета на самолети и какво мислите за колекцията?

От: Колекция "БОЙНИТЕ САМОЛЕТИ"

Да,имам ги всички!Метални,доста детайлни,добри копия!!!
    [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Сина ми ги събира. Интересни са и книжките за четене. Като цяло ми харесват за цената си.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ако са на DeAgostini, моделчетата им са наистина много детайлни и красиви.
        Мой приятел си събра в Италия една цяла колекция мотори. Всяко идваше в плексиглавова кутийка. Много красиви!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Моделите стават за начало на детско любопитство,преводът и редакциите на статиите не са професионални.Има неточни термини и данни.

Коментар

Преводите в книжките са трагични и отчайващи! Има фрапиращи неточности. Масово думи, които имат определено значение в областта на авиацията, се превеждат с обичайното /и различно/ значение, в резултат на което текстът звучи абдалистично. То е ясно, че списанията ще са малко шарена хартия, която съпътства модела, но този твърде скапан превод взривява идеята самите списания да се събират в папката и да се колекционират. То просто дразни, човек като го чете.

Което не означава, че не купувам поредицата Напротив, купувам заради моделчетата, които са твърде прилични за цената си. Без да са някакъв връх на моделизма - те нямат и претенции да са нещо такова - направени са много приятно. И цените им са напълно нормални. За разлика от поредицата с кораба - четох някъде сметки, че за 2 години ще излезе общо към 800 лева да се събере целият кораб, докато веднага, без чакане, набор за сглобяване на модел от същия калибър можел да се купи за 300 - 300 и нещо лева! А и не е ясно дали поредицата ще издържи да бъде издаванаа цели 2 години, или ще секне по средата, без човек да може да си окомплектова модела. Но, тук говорехме за самолетите Както казах, прилични модели на нормална цена. Същата фирма в Полша пуска още много поредици - танкове, локомотиви, техника - дано и тук да ги започне. А личното ми предпочитание - моделчетата от Първата и Втората световна. Тях купувам. Другите хем не са ми интересни като епоха, хем са в малък мащаб 1:100.
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Е,радвам се,че има и други от форума, които ги събират.Аз също досега ги имам всичките, много ме кефят моделчетата и мисля да ги събера до края.С нетърпение очаквам брой 8 с миг29.

Коментар

Колеги,утре излиза брой 7"СЕ5А" модела е от 1 световна война или както им казват от етажерките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X