Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет - летен лагер за тинейджър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет - летен лагер за тинейджър?

Това също е добър вариянт за подрастващите.http://www.baga-tur.com/news.phpОткриват и група в София.Имат и лагери през годината и се учат полезни работи.Не знам как стои работата с паричките само.
    Последно редактирано от joe007; 13-04-09, 17:40.
    Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Аз завърших гимназия в София преди 4 години и смея да кажа че всяка година ходех на лагер с училище. Поне веднъж на море и на планина. Условията бяха мизерни храната лоша но мога да кажа че на никои не му е покало за това.... винаги сме си изкарвали супер наистина пиеше се яко който искаше и пушеше и други неща се правеха но това го имаше дори в двора на училището лично аз имам само хубави спомени от тогава а и наи близките приятели сме били заедно на всеки един лагер и сме неразделни до днес. Много щуротии са правени но никои не е пострадал а сега се сещам с умиление как след всеки лагер се прибирах към софия с мисълта какво ще обяснявам на наще за поредната героиска издънка и винаги сценария беше еднакъв баща ми седи на перона на централна гара засмян и горд от мен а маика ми ме чака вкъщи зелена от нерви след поредното информиране по телефона от класния Колкото повече пораствах толкова по често звъняха вкъщи.... Но е факт че нито веднъж не се върнахме нито човек по малко но за в повече не мога да гарантирам
      0-

Коментар

фирми за организиране на детски лагери има хиляди вече, но повечето са обикновенни тур оператори който могат да предложат нощувка и храна... а после обещават приятно прекарване с екскурзиики до разни природни забележителности из района... Хора не се ловете на тези примки.. децата си умират от скука от гредане на дървета и музеи. Предлагам ви да погледнете тук Това са не само детски лагери и програми но и такива за цели семейства..има всичко- алпинизъм, каньонинг, оцеляване, симулативни военни игри с реплики на истински оръжия.... просто погледнете

Коментар

Препоръчвам Багатур! Калява духа и тялото. Детето ще стане истински прабългарски воин, макар и да не се набляга на историческата достоверност. Имат лагери през големите ваканции.

Коментар

От: До: Съвет - летен лагер за тинейджър?

Мога да ви поканя на шахматния лагер от 9 до 19 юни в моркия курорт Кранево,организиран от Шахматен Клуб ЦСКА,това е клуба в който работя и участвам в организацията на лагера,заповядайте. Подробности ще има след няколко дена на сайта на ШК ЦСКА cskalub.com.
            Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X