Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПВЦ дограма, каква ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПВЦ дограма, каква ?!

Нали се изясни ,че въпроса не опира само до цена.Изискай си техническата спесификация "от-до" от двете фирми и там сравнявай.

Коментар

Интересувам се къде ще е по-качествена изработката и монтажа.

Коментар

Първоначално публикуван от Rosen-shumen Преглед на мнение
        Интересувам се къде ще е по-качествена изработката и монтажа.
        На този въпрос, за да получиш отговор трябва тук да чете човек, който се е сблъскал с услугите на двете фирми, а освен всичко останало трябва да има и грамотно техническо мислене; т.е. субективизмът е на лице.

Вторият и по-надежден вариант е да отидеш и да огледаш готовата продукция на двете компании, вкл. след монтаж по обектите - там се вижда истината за качествата на монтажистите. Иначе в офиса могат от 9 кладенеца вода да ти извадят, но аз лично винаги се отнасям с недоверие към тези хора(не ме разбирайте погрешно - има качествени фирми, но обратното е по-често срещано и нормално мислещият човек трудно се доверява).
        За огромно съжаление у нас все още работи принципа "око да види, ръка да пипне", иначе риска да бъдем подведени е Огромен.

Коментар

От личен опит, мога да ти препоръчам "Лорекс" - вкъщи съм с тяхна дограма и съм доволен. За "Ролпласт" знам, че са голяма фирма, но мен лично ме посъветваха да ги избягвам. Която и от двете да избереш, наглеждай работниците при монтажа - това също е много важно.

Коментар

Прав е колегата.Не се доверявай на професионализма им,а ги наглеждай и проверявай.След като си тръгнаха моите майстори и започнах да "обръщам" прозорците намерих такива кусури,че направо...Затова преди да са опенили дограмата ти лично проверявай с нивела.
            Между другото,след като видях как става,разбрах,че не е голяма философия,и на другата стая си я монтирах сам,и съм много доволен от себе си.
            0884 987 137
            В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Полезна информация за ПВЦ дограма събрана на едно място:
              http://pvc-dograma.bg/Why_PVC_page.html
              [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
                Здравейте колеги,
                имам дилема - "Trocal" или "Rehau" ?
                Здравей. Какво реши в крайна сметка, коя фирма ползва за монтажа и доволен ли си?
                Питам, защото и аз ще сменям дограма и съм от Русе.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X