Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инверторен климатик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Инверторен климатик

Мицубиши, но Heavy Industries, а не Electric.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Ползвам за отопление вкъщи климатици Фуджицу от 15 години. Е, първия го смених след 12 години работа - вентилаторите му се скапаха, но компресора беше ОК. Но все още имам един 15 годишен. Сега имам няколко различни, за различните помещения. Ползвам само инверторни от 4-5 години и не съм имал проблем. А тока спира почти всяка нощ.
      Повечето фирми дават на изплащане - та вземете по-добре 2-3 климатика, с тях ще регулирате прецизно температурата. Най-голям кеф е в банята - аз спя на студено, ама сутрин в банята обичам да ми е топло. Програмирам го да топли само сутрин.
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

5,6 години почти нон-стоп ползвахме Хаер,закупен във Варна от магазина срещу бившето хале "Шипка" (има възможност за собствен лизинг).Те тоя климатик толкова мъки отнесе,и на топло и на студено,че и градушка му надупчи външното тяло.Абсолютно никакви оплаквания.В новият апартамент сме с 2 CHIGO-та -единият е пушка ,ама другият жална му майчица нищо не става от него,ни на топлене ни на охлаждане-сака си ревизия.За мен Хаер и Осака са най-задоволителните откъм качество и цена.

Коментар

Тези двата модела са най-ниското стъпало на качеството. Правят се за най-ниска възможна цена, сбор от изостанали партиди компоненти, няма два с еднакви части. Направо тото.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов-Kograman Преглед на мнение
            Истинската марка климатици е Мицубиши,всичко друго е компромис.Повече пари са,но има защо...
            А Дайкин?

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
              А Дайкин?
              За мен Дайкин са най добри.Колеги на коя марка климатици при -15 дават изразходвана и отдадена консумация.
              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                За мен Дайкин са най добри.Колеги на коя марка климатици при -15 дават изразходвана и отдадена консумация.
                Имаш предвид просто COP.
                Обаче на никоя марка не дават при тези условия. По правило е при +7°С.

Коментар

На Дайкина ги дават.Но май на -10градуса.
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                    http://v-clima.com/download_tech.php

тук търси ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X