Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Родово имение. Аз ли съм луд или на другите нещо им става ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Родово имение. Аз ли съм луд или на другите нещо им става ?

В стремежа ми да си спася туите ( борчетата ) , се наложи да се регистрирам в сайт, който ми се наби веднага след като попитах Гугъл за проблема. До тук добре. Попаднах на компетентен човек, който отзивчиво ми разясни болестта и ми даде съвет какво да сторя. След това обаче, воден от любопитството започнах да ровя из форума докато не попаднах на „ Тях “ - Родовите имения. Селища с наименование “ Небесни пасбища“ , “ Тринога “ и други, които не си направих труда да запомня. Сега обаче си задавам въпроса аз ли не съм добре или на другите нещо им мърда. Зададох няколко бързи въпроса в една от темите , които бяха изтрити на мига и ми бе отказан достъп за по нататъчно влизане

Вижте клипа и да обсъдим тогава.

От: Родово имение. Аз ли съм луд или на другите нещо им става ?

Що за хора биха се отдали на такъв живот ? Какво развитие биха дали на децата си ? Не мога да си отговоря на тези въпроси, а и на доста други. Вижте добре филмчето, за да не се получи разминаване. Тук не става въпрос за вилата в която да прекарвате уйкендите. Тук става въпрос за къщата в която ще живеете за винаги. Къщата в която с минимален ръчен труд ще изкарвате само за да се преживява.

Коментар

Попаднал си на няква секта .
      "Разни хора разни идеали"

Коментар

Аз успях до 10-та минута.
        Това си е отшелничество!! Не,благодаря!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
          Попаднал си на няква секта .
          "Разни хора разни идеали"
          Помислих си го същото, но не посмях да го напиша. В БГ са на лице няколко такива селища. А може би на някой няма да им стане ясно от филмчето, но след като прочетох из темите им доста неща ......... не не, пак не мога да го проумея.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
            .... не не, пак не мога да го проумея.
            Не е нужно.Това не те прави луд,нито тях.В щата Пенсилвания,САЩ живеят Амишите.Те си живеят на комуни и си произвеждат всичко сами.Дори не карат колиНашата родна Земя е пълна с чудати хора.МЕткай се на моторетката и обиколи света.После пак си пусни филмчето

Коментар

Всеки има право да живее както иска според своите си разбирания стига да не пречи на околните .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И за мен са секта !
                Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                :D

Коментар

Това е нещо като малка комуна, но не е съвсем затворена. Винаги ги е имало и ще ги има!
                  Дали те са лудите, които живеят спокойно или ние в ежедневния градски стрес? Дали ние сме по-щастливи или те?
                  Във връзка с тази книга "Как да оцелеем след края на света такъв,
                  какъвто го познаваме"
                  http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=116078
                  Дали ние ще оцелеем или те?
                  Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
                    Това е нещо като малка комуна, но не е съвсем затворена. Винаги ги е имало и ще ги има!
                    Дали те са лудите, които живеят спокойно или ние в ежедневния градски стрес? Дали ние сме по-щастливи или те?
                    Във връзка с тази книга "Как да оцелеем след края на света такъв,
                    какъвто го познаваме"
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=116078
                    Дали ние ще оцелеем или те?
                    Ако следваме съветите от книгата 1:1, резултата винаги ще е точно такава комуна
                    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

По принцип идеята ми допада,но възникват много въпроси в главата ми.А и не разбрах от филма, от къде идват средствата за закупуването на земя,материали,дърва за огрев и още много други разходи.Децата на тези хора, не посещават ли училище?А и земята с голи ръце да обработват,ми идва малко пресилено.Ако получават пари от някакви фондации,то организацията е сектантска,ако ли не шапка им свалям, че се справят с този начин на живот.

Коментар

Трудът при „Тях “ е на доброволни начала. Пари приемат от фондове и от дарения. Дърва за огрев добиват от собствените си имоти, а децата им са пълни куковци. Лекарска намеса е почти недопустима. Разчитат на инстинкта на тялото да се самосъхранява. И аз имам много въпроси без отговор и на много неща се чудя. Явно и ти не си остискал до края на филма .

По държавите може и да е друго, но в нашите родови имения ....... абе погледнете ги само с какви бради са, с какви дрехи. Приличат на клошари. Отдръпнали са се от цивилизацията, за да могат да си миришат на спокойствие......... не ми се продължава. Пиша с ненавист и изпитвам отвращение от тези хора и именията им.

Коментар

Ти пък. Какво се връзваш на такива слаби ракии ? Космати били, мръсни били. Я пусни едно търсене за Жилбер Бурден (Gilbert Bourdin), великият Мандаром

Човекът комуто Галактиката държи избавлението си, предвид че сам решил конфликта между Атлантите и Лемурийците. Веднъж пратил десет милиарда Атланти в друго измерение с щракане на пръсти, при положение че ония идвали да ни завладеят !!!

А Лемурците пък били пратили един от висшите си генерали да обсеби тялото на едно от кучетата му, за да го шпионират ! Подла пасмина !!!

Човекът бил много отговорен, и много щедър, предвид че твърдял че носи спасението в семето си, и който иска да се спаси трябва да прекара известно време насаме с него, да речем нощ, две или повече, според това колко спасение му трябва. Ако е жена естествено, мъжете се оказали късметлии, тях ги спасявал с благословия. Но не и ако не му пратят жените и дъщерите си за спасение по дългата процедура.

И как да не се ядосаш че се намерили само 1200 истински просветлени люде да му влязат в комуната и да му пратят жените и дъщерите си на отговорно спасяване... Останалта част от Човечеството - същи неблагодарници

После злите сили насъскали органите на реда да си врат носовете където не им е работата, словом - да проверят аджеба каква е била долната възрастова граница на някои от дъщерите пратени за спасяване. И като стигнали до 10 годишните, отново - подкокоросани от злите сили - взели да се заяждат с него на базата на някакви презряни наказателни кодекси. Черни неблагодарници ти казвам.

Отишъл си човекът преди десетина години, неразбран и (предполагам) изтощен. Неблагодарна пасмина сме това човеците, и това си е.

Та тъй. Ние си седим незащитени от лемурийци, атланти и всякаква друга междугалактическа паплач, а ти тук от някакви родови имения се стряскаш.
                          Последно редактирано от Goblin; 27-09-11, 23:05.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                            Трудът при „Тях “ е на доброволни начала. Пари приемат от фондове и от дарения. Дърва за огрев добиват от собствените си имоти, а децата им са пълни куковци. Лекарска намеса е почти недопустима. Разчитат на инстинкта на тялото да се самосъхранява. И аз имам много въпроси без отговор и на много неща се чудя. Явно и ти не си остискал до края на филма .

По държавите може и да е друго, но в нашите родови имения ....... абе погледнете ги само с какви бради са, с какви дрехи. Приличат на клошари. Отдръпнали са се от цивилизацията, за да могат да си миришат на спокойствие......... не ми се продължава. Пиша с ненавист и изпитвам отвращение от тези хора и именията им.
                            А какво ти сториха тези хора ,че чак пък и ненавист и отвращение??? Откраднаха, убиха или някоя друга гадост сториха??? Ако за момент забравиш ужаса, който изпитваш може и да научиш нещо интересно и полезно Пък и през монитора не миришат толкоз страшно

Коментар

В с. Желен преди няколко години се заселиха "Триноги". В началото бяха голяма напаст ... идват хора от цял свят денонощно. никой не знае на къде е тръгнал, само знаят Тринога и тартора им Филип. В 1-2 през нощта са идвали хора с бебе, което го носят на ръце да питат как да намерят Триногите, а за да стигнат до моята вила са ходили 7км пеша от Своге, а до триногите има още 3-4км ... от около година си направиха маркировки и вече се ориентират. Там, където "живеят" няма вода, а и няма от къде и как да има. Твърдят, че гледат екологично чисти продукти и даже продават. Махалата, в която живеят е "Черни камик" ... и наистина там си е каманяк, какво могат да отгледат не се знае . По принцип са млади хора, баня не виждали от години, мърляви, смърдящи ... пари взимат от разни фондове, за Тринога знам, че е световна организация, тръгнала от Франция и се развила в още сумати страни. Тия хора лично за мене са наркомани изпратени в пустущта с нещо да се занимават, вместо да им търсят комуни ...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X