Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дървеници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дървеници

Моля ви се, кажете нещо против бълхи. Миналата година пръсках с Райд, но тази година не помогна.

Коментар

Здравейте, прочетох по-назад в темата, че споменавате за яйца на дървеници.
      Как точно изглеждат тези неща или е невъзможно да бъдат видени с просто око?

Коментар

Чети тук, има и снимки.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Bed_bug

Яйцата са около половин милиметър дълги и за повечето хора са около границата на зрителната острота.

Коментар

Брей, зачетох се.
          Гадините изглежда да са сериозен проблем в Америка, с тенденция към влошаване.
          http://bedbugregistry.com/

Коментар

Ясене, не забравяй, че това си е сериозен бизнес - и за 'фармацевти' и за фирми за дезинсекция...
            Така, че е нормално даден проблем да се преекспонира в нечий интерес...
            Само погледни вечерните реклами в БГ и ще останеш с убеждението, че главоболието, хемороидите или диарията имат нужда от постоянно подхранване с лекарства
            Така, че не съм убеден, че проблема се влошава... Просто са си гадинки, които си живеят на тази земя и си търсят място за реализация(т.е. размножаване), а човека им пречи, с променлив успех
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Това че нещо е сериозен бизнес в Америка все още не значи че някой е направил конспирация.

На повечето места в САЩ борбата с нежеланите домашни любимци е регулирана и като я провеждаш се очаква да ГАРАНТИРАШ липса на този модел вредители за определен период от време. Примерно 2 или 3 години.

Коментар

Не става въпрос за конспирация, а за завоалирана реклама...
                Като ти набиват отвсякъде, че дървениците плъзват, започваш да се оглеждаш и да забелязваш дървеници...
                Проста психология... Кажи на някого, че му потропва нещо в колата, и ще намери хиляда 'току-що' появили се проблеми, на които просто досега не е обръщал внимание
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Ако няма дървеници, трудно ще ги намериш, колкото и да се оглеждаш. Като те нахапят, от друга страна, ...

Коментар

Дръж мръсно и нямаш проблем- въдят се в гняс и тичат веднага на чисто.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X