Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълнене на малки (до 10 л.) газови бутилки в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пълнене на малки (до 10 л.) газови бутилки в София?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    На Самоковско шосе има една газстанция където пълнят закознно, но щеа ти е далече. На Хладилника май още работят, макар че там цените май бяха малко твърдички, а сега и не е лесно да се стигне дотам в работно време.

Ако те устройва и незаконното - всички малки газстанции го правят ама нелегално и по тъмно.
    Тия на Хладилника, освен че успяха да ми прецакат резбата на няколко червени бутилки и такава 'ГАЗ' ми напълниха, че котлона не искаше да я гори.
    За хладилника /моя си хладилник/ да не споменувам, че и там къмто 200лева фръкнаха бадева.

Коментар

Да използвам темата, някой да знае къде мога да ремонтирам клапана на туристическа бутилка Примус?
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Да използвам темата, някой да знае къде мога да ремонтирам клапана на туристическа бутилка Примус?
        Единственото място където съм виждал да ремонтират газови бутилки и други газови уреди е преди старата газостанция на Горубляне от дясно . Слиза се по едни стълби .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И в Люлин има един юнак,държи малко магазинче за газови уредби и др неща на пропан бутан и съм го веждал да сменя клапани,кранове и т.н.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Къде е старата газостанция в Горубляне? Преди или след автокъщите?
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Къде е старата газостанция в Горубляне? Преди или след автокъщите?
              След Практикера посока центъра в дясно

Коментар

Злати .. ТУК също зареждат всякакви малки и големи бутилки.
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

за едно място говорим

Коментар

ТУК също пълнят туристически бутилки, ако вече не е споменато. Влиза се отзад до оградата, имат кантар (не ги пълнят на колонките).
                    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                      Злати .. ТУК също зареждат всякакви малки и големи бутилки.
                      Мерси, сега вече се ориентирах
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                        И в Люлин има един юнак,държи малко магазинче за газови уредби и др неща на пропан бутан и съм го веждал да сменя клапани,кранове и т.н.
                        Може ли и за този юнак малко по-точно местоположение
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Кв. Левски до магазин Билла, на бул.Владимир Вазов,има една червена бензиностанция,в нея пълнят с кантар-аз съм доволен!
                          Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                          Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                          Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                          Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

http://wikimapia.org/14267490/bg/%D0...0%B1%D0%BB-364
                            Жк Люлин3, бл364, партера, малко магазинче, вход от бул Добринова Скала.
                            пп не авточастите, а газови уреди и ремонт
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Може ли и за този юнак малко по-точно местоположение

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87058]София, жк. Люлин, бул.Добринова скала, бл. 364. Магазин за газови уредби на партера,блока е по навътре,не на самата улица.[/COLOR]
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

От години проблема с зареждането съм решил по един "некоректен" начин.
                                -Ще го споделя, само защото във форума мнозинството са технически грамотни хора и проблемите със зареждането много изнервят.
                                В моя случай трябва да ходя на 20-25 км в работно време и да чакам на "опашка". След трето "изнервяне" инвестирах стотина лева и сега си зареждам на всички газ-станции. Спазвам твърдо правилото за 20-25% "свободен" обем и нямам ядове.
                                Гъвкавата връзка издържа 350 бара,"зареждачката" е стандартна и стоманен винтов вентил с допълнително обезопасяване срещу откопчаване са основните елементи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X