Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълнене на малки (до 10 л.) газови бутилки в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пълнене на газови бутики

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Има огромна дискусия по темата с доста адреси, потърси! Неофициално, повечето безименни газстанции пълнят, но само ако им занесеш празна, защото нямат везни.
    Колегата пита за такава с кантар. Там имаха. Поне до 07.2009.

Коментар

С търсачката пробвах, но не намерих. Трябва ми с везна защото си допълвам бутилката и там където ходя я пълнят до откат, и преди да изхабя няколко литра не ми е спокоен съня. Ще пробвам в Люлин дано всичко е наред.

Коментар

газком или газтрейд между кауфланд и била в младост 3,
        омикс между подуене и слатина
        емил златков
        паджеро 2.5тд
        ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Последно пълних на "Хладилника" зад автомовките. Като караш на юг, след кръстовището на около 200м в ляво.
          +1
          ако не знаеш къде е юг,посока Драгалевци
          ПАВКО
          0888802068

Коментар

В Топливо на Владимир Вазов, почти в края му, като караш посока Варна, от ляво. И на Горубляне-Цариградско шосе-срещу корабчето дето го няма, пак газостанция мисля на Топливо, след петролската бензиностанция, от ляво, като влизаш в София от Пловдив.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
              С търсачката пробвах, но не намерих. Трябва ми с везна защото си допълвам бутилката и там където ходя я пълнят до откат, и преди да изхабя няколко литра не ми е спокоен съня. Ще пробвам в Люлин дано всичко е наред.
              Колега пълни на Рафа и спи спокоино,никога не пълнят колкото плещаш

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                Я си вземи обикновен кантар за дебели 'ора. На самата бутилка пише колко тежи празна, а сметката е очевидна, като знаеш, че литър газ е половин кило, а трябва да запълниш максимум 80% от обема. Преди да отидеш да я пълнят, или я претегляш и пресмяташ, или я опразваш докрай, в който случай е ясно колко трябва да се сипе.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  В Топливо на Владимир Вазов, почти в края му, като караш посока Варна, от ляво. И на Горубляне-Цариградско шосе-срещу корабчето дето го няма, пак газостанция мисля на Топливо, след петролската бензиностанция, от ляво, като влизаш в София от Пловдив.
                  Тази на Топливо в Горубляне я затвориха преди няколко месеца.
                  За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                  За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Пълнене на малки (до 10 л.) газови бутилки в София?

Колеги, някой може ли да ми каже къде мога да си заредя газовия котлон в района на кв. Света Троица?

Коментар

От: Пълнене на малки (до 10 л.) газови бутилки в София?

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      Колеги, някой може ли да ми каже къде мога да си заредя газовия котлон в района на кв. Света Троица?
                      Не е баш в района-Люлин,газстанция Рафа,на гърба на паркинга за употребявани автомобили на Мото Пфое.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Бул. Черни Връх, до кръстовището със Сребърна. Не е много близо, но е проверено. Началото на Слатинска има една бензиностанция, на която пълнят, но е още по-далече.
                        LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                          Не е баш в района-Люлин,газстанция Рафа,на гърба на паркинга за употребявани автомобили на Мото Пфое.
                          Ако може, дай някакъв по-точен адрес..?!

Коментар

Аз пълня на Черни връх , след кръстовището, малко преди самия хладилник, отляво след автомивката. Има газостанция.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Ако може, дай някакъв по-точен адрес..?!
                              Ъгъла на улица 109 и улица Фортов път. След Мотопфое по Сливница посока околовръстното - първия следващ светофар вляво и на първата веднага пак вляво.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                                Ъгъла на улица 109 и улица Фортов път. След Мотопфое по Сливници посока околовръстното - първия следващ светофар вляво и на първата веднага пак вляво.
                                Благодаря (на всички)! Оказа се, че не е чак толкова проста работата. На повечето газ станции отказват... Дано темата се окаже полезна и за други.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X