Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жилище от контейнери.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жилище от контейнери.

Извинявам се, ако раздела е грешен...

В главата ми се върти идея за жилище от транспортни контейнери. Никакъв опит нямам, нито знания... Пари за ново, готово "стандартно" жилище - също няма.

Ще ви помоля за вашето мнение: струва ли си напъна; може ли да се използва за целогодишно живеене; документи и разрешителни; съвети... С други думи: всяко мнение, впечатление, препоръка ще ми дойде добре дошла за да ми "отвори очите"...

Благодаря предварително!
    Публикувайте отговор

От: Жилище от контейнери.

http://www.containex.bg/bg/produkti.aspx
    Доста време съм работил по контейнери, но като тези втори няма, не знам колко ти са възможностите, но другите са само губене на средства.
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
      http://www.containex.bg/bg/produkti.aspx
      Доста време съм работил по контейнери, но като тези втори няма, не знам колко ти са възможностите, но другите са само губене на средства.
      Само да не са на цена колкото една нормална къща с единствения плюс ,че са преместваеми.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Имаше подобна тема (не си спомням кой я беше пуснал).... Аз съм поживял доста време в контейнери и не бих си направил такова жилище. Каквото и да правиш, усещането, че си в барака не може да изчезне. Това е решение за кратко време в крайна нужда.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Според мен от техническа гледна точка няма показател, по който да си струва. Имах някъде по диска някаква конструктивна документация и ако ти е интересно потърся.
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Там има още много такива видеа. Получава се красиво.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Ето нагледно със снимки как става! От самото начало(стоварването на контейнера) до неговото обзавеждане. Разгледай това ще ти хареса!

http://fishki.net/comment.php?id=92622
              LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
                Ето нагледно със снимки как става! От самото начало(стоварването на контейнера) до неговото обзавеждане. Разгледай това ще ти хареса!

http://fishki.net/comment.php?id=92622
                Уникално ! Дали е правилно решение нямам идея, но реализацията е яка

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Имаше подобна тема (не си спомням кой я беше пуснал).... Аз съм поживял доста време в контейнери и не бих си направил такова жилище. Каквото и да правиш, усещането, че си в барака не може да изчезне. Това е решение за кратко време в крайна нужда.
                  ВИдях темата, ама беше късно...
                  Публикувайте отговор

Коментар

Не е ли по-добра идея каравана или няколко. В момента от Англия са на добри цени.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

А караваната е още по-зле. Там и да си скъсаш г..а, пак не можеш да и докараш приблизителната функционалност и уют на обикновено жилище. То, ако е "за спорта" има палатки тип "шатра" с двойни стени, стоманена носеща конструкция, с дървен под и място за монтаж на климатик, печка и т.н., които предлагат много повече комфорт. Има и такива, в които можеш да паркираш Икарус и да ти остане свободно място ....
                      Последно редактирано от kuzdov; 29-07-11, 01:43.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X