Спрял съм се на този модел [URL]http://www.technomarket.bg/products/0905 ако някой има такова нека да каже как е и дали е доволен от него?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой има ли такова барбекю?
Свий
X
-
От: Някой има ли такова барбекю?
Това като гледам е обикновена скара с открити реотани вдигната на високо. Не изпича равномерно и лесно се запалва от мазнината. На всичкото отгоре - НЕО. Откажи се. По-добре си вземи една обикновена скара. А ако искаш барбекю си вземи барбекю - на въглища.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
-
Имам два-три "продукта" на НЕО. Погрешка. Няма такива боклуци на българския пазар!
Нищо повече не бих си купил на тая фирма.
Иначе, колегата е прав. Конвенционалната скара е в пъти по-добре. Пушилката ще е същата, ако това те притеснява, а НЕО-то може и да опече 2-3 пъти, преди да се прецака.
Отново антиреклама: Т-маркет, с оправданието за ниски и достъпни цени , ни заливат с откровени боклуци, еле пък офертите.
На запад, повечето от техните "оферти" се намират дори по-евтино.
За качеството, няма да говоря...Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Благодаря за съветите, по-добре да не припарвам до НЕО-то, просто до сега не съм взимал нищо от тази марка и не я познавам. Колкото до пушека, това не ми е проблем, на село сме в къща с двор...пък и тъкмо да "дразним" комшиите с разни приятни пушеци :-))))).
Коментар
-
Щом имаш къща с двор виж тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=92003Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеЩом имаш къща с двор виж тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=92003(от гледна точно на здравето не е препоръчително да се ПЪРЖИ, не естествен огън, тъй-като не може да се регулира температурата... Над 180 градуса олиото почва да отделя вредни вещества)
Аз имам барбекю/скара на дървени въглища супер е. Нещо подобноно вместо крака има тръба в която пада пепелта. Доволен съм
Има малко проблем с паленето, но за целта има едни нафтени кубчета. Слагаш едно отдолу, отгоре въглищата и си готов...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джони2 Преглед на мнение... Колкото до пушека, това не ми е проблем, на село сме в къща с двор...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеИма много хубави български скари, реотаните са в тръби около 12мм и всичко се изпича равномерно . Търси ги по битаците , като си купиш пробвай как става скумрията .
...........................
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джони2 Преглед на мнениеПриятел, да не би да става въпрос за нещо такова
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джони2 Преглед на мнениеПриятел, да не би да става въпрос за нещо такова
Има ги навсякъде до 20лв.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеСтава въпрос за ето такава:
Има ги навсякъде до 20лв.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
По-старите/10-на години назад имах от тях/ бяха 2кW или 2.2, по-новите са 1.6, с такава съм от 5 години, работи си добре, загрява бързо и изпича всякакви меса и кайми както трябва, загарянето е когато не си стоиш до мръвките - някои искат често обръщане/въртене, други заливане с марината, трети само по колкото трябва минути двустранно и махаш от скарата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар