Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой има ли такова барбекю?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой има ли такова барбекю?

Спрял съм се на този модел [URL]http://www.technomarket.bg/products/0905 ако някой има такова нека да каже как е и дали е доволен от него?
    Последно редактирано от maxxx; 20-07-11, 11:38.

От: Някой има ли такова барбекю?

Това като гледам е обикновена скара с открити реотани вдигната на високо. Не изпича равномерно и лесно се запалва от мазнината. На всичкото отгоре - НЕО. Откажи се. По-добре си вземи една обикновена скара. А ако искаш барбекю си вземи барбекю - на въглища.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Имам два-три "продукта" на НЕО. Погрешка. Няма такива боклуци на българския пазар!
      Нищо повече не бих си купил на тая фирма.
      Иначе, колегата е прав. Конвенционалната скара е в пъти по-добре. Пушилката ще е същата, ако това те притеснява, а НЕО-то може и да опече 2-3 пъти, преди да се прецака.

Отново антиреклама: Т-маркет, с оправданието за ниски и достъпни цени , ни заливат с откровени боклуци, еле пък офертите.
      На запад, повечето от техните "оферти" се намират дори по-евтино.
      За качеството, няма да говоря...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Благодаря за съветите, по-добре да не припарвам до НЕО-то, просто до сега не съм взимал нищо от тази марка и не я познавам. Колкото до пушека, това не ми е проблем, на село сме в къща с двор...пък и тъкмо да "дразним" комшиите с разни приятни пушеци :-))))).

Коментар

Щом имаш къща с двор виж тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=92003
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Има много хубави български скари, реотаните са в тръби около 12мм и всичко се изпича равномерно . Търси ги по битаците , като си купиш пробвай как става скумрията .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
              Щом имаш къща с двор виж тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=92003
              Това да не е на някой китаец шапката (от гледна точно на здравето не е препоръчително да се ПЪРЖИ, не естествен огън, тъй-като не може да се регулира температурата... Над 180 градуса олиото почва да отделя вредни вещества)

Аз имам барбекю/скара на дървени въглища супер е. Нещо подобно Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_2404.jpg
Прегледи:1
Размер:21.4 КБ
ID:5291472 но вместо крака има тръба в която пада пепелта. Доволен съм Има малко проблем с паленето, но за целта има едни нафтени кубчета. Слагаш едно отдолу, отгоре въглищата и си готов...

Коментар

Първоначално публикуван от Джони2 Преглед на мнение
                ... Колкото до пушека, това не ми е проблем, на село сме в къща с двор...
                E тогава защо ти е електрическа скара?!? На дървени въглища и вкусът си е съвсем друг.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                  Има много хубави български скари, реотаните са в тръби около 12мм и всичко се изпича равномерно . Търси ги по битаците , като си купиш пробвай как става скумрията .
                  Приятел, да не би да става въпрос за нещо такова
                  ...........................

Коментар

Линковете към други сайтове, особено търговски са забранени.Приложете снимка към въпроса си ако желаете.

Коментар

Става въпрос за ето такава:

Има ги навсякъде до 20лв.
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Става въпрос за ето такава:

Има ги навсякъде до 20лв.
                        Имам едно таквоа у нас, ами не съм довелен, верно че е 10-15 годишен модел, ама от ново го имам и не става. харчи ток пък нещата загарят и не става баш хубаво скарата. Тъщата си купи някаква плоча и е много доволна от нея. Аз лично след В(т)аландара, дето ми го спретна Мещера... друго не признавам, щом става дума за открито.
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Аз ползвам вече трета такава и съм доволен. Едната подарих, другата ползвам в цеха си и си купих пак такава. Първата особено такъв чанч е виждала, даже работи в заведение известно време, но се оказа желязна.

Коментар

По-старите/10-на години назад имах от тях/ бяха 2кW или 2.2, по-новите са 1.6, с такава съм от 5 години, работи си добре, загрява бързо и изпича всякакви меса и кайми както трябва, загарянето е когато не си стоиш до мръвките - някои искат често обръщане/въртене, други заливане с марината, трети само по колкото трябва минути двустранно и махаш от скарата.

Коментар

Да от този тип е, може от снимката да е , но моята е по-тясна и по-дълга работи перфектно и Макса е прав .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X