Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шофьорски курсове В категория в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шофьорски курсове В категория в София

Здравейте колеги!
    Дъщеря ми е студентка в София и иска да изкара шофьорски курсове В категория.Ще бъда благодарен ако някой даде информация за някоя добра фирма и цена.Ако сте се сблъсквали със това скоро може да споделите мнения.Ако имаме колега инструктор може да пише тук в темата или на лични ! Само да отбележа,че дъщеря ми НИКОГА не е сядала на шофьорското място !!!
    Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
    костeнурков спринт.... и в гората !!!!

От: Шофьорски курсове В категория в София

имам един съсед инструктор, иначе е преподавател в МЕИ и района на кормуване е Ст.град............ миналата година моята дъщеря кара при него курса и даже взе и книжка, също не беше карала кола......... но не очаквай да научи кой знае какво...... нивото е ужасно ниско, изпита пред КАТ беше три десни завоя около УНСС....... трябва си допълнително трениране на полигон и след книжката, поне известно време да кара с някой......

Коментар

Идеята да се кара курс в София е малко непродуктивна - цените са високи, а обстановката е стресираща.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        имам един съсед инструктор, иначе е преподавател в МЕИ и района на кормуване е Ст.град............ миналата година моята дъщеря кара при него курса и даже взе и книжка, също не беше карала кола......... но не очаквай да научи кой знае какво...... нивото е ужасно ниско, изпита пред КАТ беше три десни завоя около УНСС....... трябва си допълнително трениране на полигон и след книжката, поне известно време да кара с някой......
        Ако не ти предствлява трудност питай съседа за цена и приблизително време на целия курс!Ако дадеш и телефон за връзка ще е добре !Това, че няма да научи почти нищо ми е пределно ясно.Докато не се убедя, че може да кара няма да е сама в колата, ама нали първо са курсовете затова да почне от тях !
        Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
        костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
          Ако не ти предствлява трудност питай съседа за цена и приблизително време на целия курс!Ако дадеш и телефон за връзка ще е добре !Това, че няма да научи почти нищо ми е пределно ясно.Докато не се убедя, че може да кара няма да е сама в колата, ама нали първо са курсовете затова да почне от тях !
          да, това е така - и ние карахме доста из града заедно, но сега си джитка сама и се справя добре......... най-големия проблем (май на всички момичета) е тръгването и после превключването на скоростите........... та и взех едно евтино Рено автомат да се поошлайфа в движението, пък после ше видим........

P.S. пуснах ти тел. на лично

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X