Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Втори път ми обират апартамента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За Втори път ми обират апартамента

За съжаление за Втори път ми влизат в къщата и ми крадът Фотоапаратите

Ако някой чуе нещо моля да пише или на лични, предварително благодаря

Sony Alpha A850 kit + 28-75 serial N 1204091351423620

Sony SAL 50 1.4 serial N 121109135445110

Tamron 70-300 4-5.6 macro serial N 335919

Sony NEX-5 двоен кит serial N 0621101021223110

както и 3 светкавици, чанта, резервна батерия...

За жалост пролетта и разходките ще ги снимам с ГСМ-а май или хич Няма да снимам

От: За Втори път ми обират апартамента

Колега, пусни една обява във фото форум нет - там има хора, които имат оказиони и много често крадците им дават апаратите за продажба и те ги връщат на собствениците.
    Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
      Колега, пусни една обява във фото форум нет - там има хора, които имат оказиони и много често крадците им дават апаратите за продажба и те ги връщат на собствениците.
      Благодаря, там първо пуснах Обявата.

П.С.
      Напълно съм в час, че НИЩО няма да стане, нито ще намерят крадците, нито техниката, нито ще върнат спокойствието в къщи (безценно), НО знам и че Трябва да се направи нещо!
      Например знам, че докато се купува масово крадена стока (дори си спомням едно заглавие "измамиха ме, казаха че е крадено, пък то било менте") - ще се краде. Ако няма пазар за откраднатото, рязко ще намалеят кражбите.

Коментар

Еее, ужасно!!! Като знам с какъв кеф си попълваше колекцията с апарати и обективи ... Съжалявам, Алекс!
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Голяма гадост! Съжалявам Алекс...въпреки всичко, надявам се си подал жалба където трябва...Невероятно, но факт - когато нападнаха щерката и приятелят и, и на момчето му взеха всичко....след 3 седмици намериха апашите и му върнаха нещата. Сложи си СОТ...тъжно е, но няма начин...

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
            Голяма гадост! Съжалявам Алекс...въпреки всичко, надявам се си подал жалба където трябва...Невероятно, но факт - когато нападнаха щерката и приятелят и, и на момчето му взеха всичко....след 3 седмици намериха апашите и му върнаха нещата. Сложи си СОТ...тъжно е, но няма начин...
            В общия случай и СОТ не е необходим. Аларма, със добра сирена, върши работа в 99% от случаите. Дори и едни менте лепенки за наличие на СОТ, дават поне 80% сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              .... "измамиха ме, казаха че е крадено, пък то било менте".....
              Много тъжно
              ..... Ако няма пазар за откраднатото, рязко ще намалеят кражбите.
              Така е но има "хора" които не се притесняват да купуват крадени неща

Много съжалявам

Коментар

Sony NEX - 5. Та ти още не си успял да публикуваш една снимка с този чудесен апарат.
                Е аман !!!
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Освен, че утре е "битака" в София друго не се сещам......дано имаш успех.
                  Сутрин много рано се ходи и се търси откраднатото.
                  Жалка работа ...... и тъжна !
                  Дай някоя снимка на апаратите - утре има пазар и в Пловдив .

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                    Освен, че утре е "битака" в София друго не се сещам......дано имаш успех.
                    Сутрин много рано се ходи и се търси откраднатото.
                    Жалка работа ...... и тъжна !
                    Дай някоя снимка на апаратите - утре има пазар и в Пловдив .

Коментар

Кофти работа...
                      Ако са ти взели точно само апаратите, мисли кой е дал информацията.

Никога не бих купил нещо крадено. Но не е достатъчно.
                      Трябва да проявяваме нетърпимост и към всички около нас, пазаруващи от "нощтния магазин".

Коментар

Леле .... човеко - това не е случайна кражба. Имали са инфо и поръчка за такава техника. И те познават, че не стреляш по крадци ....вероятно ги познаваш копелдаците.....този апарат ще отиде директно в някое ателие.
                        Все пак - да се оглеждаме утре !

Коментар

Не познавам хора който биха направили подобно неща, може би съм краен Оптимист в тази насока, Но найстина Аз Вярвам в Хората
                          А преди 3 седмици бях пуснал този апарат в един фотографски форум за продажба, но там 2-3 човека максимум биха могли да знаят къде живея

Коментар

Не познавам хора който биха направили подобно неща, може би съм краен Оптимист в тази насока, Но найстина Аз Вярвам в Хората
                            А преди 3 седмици бях пуснал този апарат в един фотографски форум за продажба, но там 2-3 човека максимум биха могли да знаят къде живея
                            То и един стига.

Коментар

Не познавам хора който биха направили подобно неща, може би съм краен Оптимист в тази насока, Но найстина Аз Вярвам в Хората;)
                              И аз вярвам във хората ..... но фактите говорят по свой начин. Особено когато се повторят.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X