Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква вода пиете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква вода пиете?

Моля дайте съвет и споделете Вие каква вода пиете - чешмяна, изворна, минерална?
    Интересува ме коя вода е най-безопасна за здравето и същевременно полезна за организма?
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

От: Каква вода пиете?

Ми гледам като купувам от магазина всеки път да е различна и така ги въртя.
    Сменям както марката, така и дали е изворна, или минерална.
    Имам пък приятел който купува 4 или 5 различни, смесва ги и чак тогава ги пие.

Коментар

Вода почти не пия.
      Но,
      2 дълги кафета на ден,
      2 чая на ден редовно пия.
      Ям много плодове и цитруси.
      Май това ми замества водата.

Коментар

Чела съм някъде, че всяка вода бутилирана в пластмасови шишета не е за препоръчване, но какъв избор имаме? http://19min.bg/news/8/23027.html
        Последно редактирано от mimi77; 11-12-10, 18:33.

Коментар

Не е маловажен въпросът. Всеки вика: Някъде от Балкана, под букова шума... Пиех много време само такава, но голям шок беше, когато един язваджия изкърви яко точно от нея. А казваше, че язвата не му се е обаждала скоро.
          Май водата трябва да е изследвана, преди всичко.
          И да не се доверяваме само на една, а да ги редуваме.
          Тия, дето пием вода де.

Коментар

Вода пия всякаква. Поради мързел най-честно чешмяна, макар че в Русе водата ни тече на кубчета.

Коментар

"Изворна" на "Девин". Тази от чешмата, дори след като я източиш до нормално студена, често има цвят, който не те предразполага много дори да готвиш с нея :-) А дори когато изглежда супер бистра, като видя какво се утаява по ваната на децата, лошо ми става. Иначе от бутилираните сме избрали тази, защото е с достатъчно ниска минерализация, за да може да си се консумира постоянно, харесва ни повече на вкус, а и за някои други съм чувала неприятни отзиви от уж запознати - за което никой не гарантира, че е вярно, но просто изредих съображенията. Т.е. нито едно не е особено научно обосновано :-)

Коментар

Вкъщи си пия смело водата от чешмата, която на вкус е добре, а за състава не знам....В офиса - различни минерални, каквито поръчат. Чела съм, че е хубаво минералните води да се сменят и да се пият такива с по-слаба минерализация.
                0887 61 66 21 - Катя

Коментар

Нискоминерални или изворни. С Флуор под 1,5 мг/л. Периодично ги сменям. В София често си пълня безплатно. От чешмяната вече дори ми става лошо, отвикнал съм от хлора в нея.

Коментар

От 53 години Софийскачешмяна. Когато я има. От време на време Банкянска.

Коментар

Пия изворна вода наливам си сам а на село кладенчова. За изворната съм сигурен че е годна понеже тази година правиха иследвания около нас и казаха, че е годна.
                      Не знам дали е нормално но и две - три седмици не замирисва на блато и не зеленясва.
                      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

чешмяна

Коментар

Предимно "Девин" - трапезна, при липса "Хисар" и по-рядко чешмяна филтрирана през кана "Брита".

Коментар

Аз пия само минерална в повечето случай Девин,чешмяна въобще немога да пия.Имало е случай,когато минералната е свършила и тогава единствения останал вариянт е да има кисело мляко в хладилника.Правя си айрян със чешмяна вода и само тогава мога да я пия.
                            0885719173-Красимир

Коментар

Най-хубавата вода, която съм пил е от на дядо кладенеца... Ама това е преди 30 години...
                              Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X