Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Английски селски къщи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Английски селски къщи

.

Възхищавам се на хората, които си пазят традициите.
    Тук ще видим няколко английски селски къщи.
    Някои са реставрирани, други са автентични, но всички са хубави..

/снимките са от нета/

.

От: Английски селски къщи

Красота!Благодаря за споделянето.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Покривите не са това което са!!!
      Нещо пише ли за технологията и материалите за покривите? Сякаш си попаднал във "Властелина на пръстените"
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Майкъл снимките са като от приказките.Благодаря ти.

Коментар

Покривите наистина са от слама,и на живо не изглеждат с толкова ярки цветове.Освен това ,това са и най-скъпите къщи в кралството,да купиш къща с история,там се смята за голяма екстра.

Коментар

Предполагам, че първообразите на къщите от кадрите наистина съществуват и навярно са достатъчно красиви ... но в тия - много фотошоп- много обработка ...
            Мисля че е правено с някаква определена цел .

Коментар

Поредната красива тема, която пускаш.

И на мен са ми интересни покривите. Някои са от слама, но тези "рефрешнатите" мисля че са щампован бетон, или ... не знам.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Няма нито един покрив от слама. На острова се отглежда вид овес именно с тази цел.
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Оглеждах се за Хензел и Гретел, взирах се в храстите, но не ги видях... Но ми се прииска да поживея в такава идилия поне за седмица.
                  С фотошоп или без, къщичките са приказно красиви!
                  Майкъл, благодаря за отделеното от теб време да ни правиш съпричастни на винаги толкова интересни неща.
                  А за покривите и аз се зачудих - овес или слама, как се оправят в този толкова дъждовен климат?!?

Коментар

Къщите са невероятни! Наистина са като извадени от някоя вълшебна приказака. Благодаря, Майкъл!
                    Не знам тук доколко е играл фотошопа, но наистина такива красоти съществуват. Напомнят ми и на други подобни, които съм виждала в Дания. Там покривите също са много интересни - изглеждат като от плътен зелен мъх. Винаги съм си представяла, че са меки и пухкави на пипане, въпреки че никога не съм ги докосвала и не знам от какво са направени.
                    Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
                      Оглеждах се за Хензел и Гретел, взирах се в храстите, но не ги видях... Но ми се прииска да поживея в такава идилия поне за седмица.
                      С фотошоп или без, къщичките са приказно красиви!
                      Майкъл, благодаря за отделеното от теб време да ни правиш съпричастни на винаги толкова интересни неща.
                      А за покривите и аз се зачудих - овес или слама, как се оправят в този толкова дъждовен климат?!?
                      Вики,
                      аз си харесах петата къщурка отдолу нагоре,
                      обаче в твоя случай, Бойко няма да се побере в нея

Коментар

Първоначално публикуван от Twilight Преглед на мнение
                        Къщите са невероятни! Наистина са като извадени от някоя вълшебна приказака. Благодаря, Майкъл!
                        Не знам тук доколко е играл фотошопа, но наистина такива красоти съществуват. Напомнят ми и на други подобни, които съм виждала в Дания. Там покривите също са много интересни - изглеждат като от плътен зелен мъх. Винаги съм си представяла, че са меки и пухкави на пипане, въпреки че никога не съм ги докосвала и не знам от какво са направени.
                        Мъх е...видях ги и щом ги харесваш ще ги пусна да ги видят и другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                          Мъх е...видях ги и щом ги харесваш ще ги пусна да ги видят и другите.
                          Страхотно! Благодаря, Майкъл!
                          Как да не ги харесвам - всичко е толкова подредено, изчистено и красиво. С една дума - приказно. А сега като погледна през прозореца навън и видя реалността, направо .. лошо ми става. Кал, мръсотия и мизерия.
                          Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                            Няма нито един покрив от слама. На острова се отглежда вид овес именно с тази цел.
                            Малко встрани от темата, но за собствената ми обща култура: Стеблата на овеса не са ли също слама!
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Малко встрани от темата, но за собствената ми обща култура: Стеблата на овеса не са ли също слама!
                              Всъщност си прав! Макар че под слама обикновено разбираме пшеничната такава...
                              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X