Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка за водна помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръка за водна помпа

Може ли да ми препоръчате каква водна помпа да си купя и най-вече на коя марка да заложа? Кладенеца ми е около 9 м дълбок, до сега съм имал две помпи "Вида" ,които издържат по 2-3 години . Поливам активно през горещите месеци. Има ли някаква по-издръжлива алтернатива на виденката или да си купя пак такава?

От: Препоръка за водна помпа

Би трябвало повече да издържат,па било и Вида! Обади ми се,че тук ще се изтълкува като реклама!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Търся мнения и препоръки на този етап,благодаря за оффертата де..

Коментар

Колега да ти кажа Видинките, са си много хубави водни помпи. Ние имаме Вида 5, старичка е, сигурно е 20, 25 годишна, ползва се през цялата година. лятото всеки ден по 2,3 часа и я пренавиваме през около 3 години, ама целогодишно си стои спусната в кладенеца, защото е дълбок 18 метра и няма как да е отгоре и е някъде по средата. Стои си там целогодишно на влагата. Майсторът, който я пренавива каза че са хубави помпи, и че новите по - не ги бивало. Имам познати в годината по 5 сменят някакви китайски, плаващи, не знам си какви и вадят вода колкото ракиен казан. Моят съвет е да си намериш някоя старичка, дори и да е изгоряла - пренавива се. А и защо не си оправиш старата. Те общо взето на изгорелите 1 пренавиване им трябва, нищо повече и не е кой - знае колко скъпо. Едни набивки и в краен случай лагери и това е. Нова не знам колко струва вида 5, но предполагам ще е поне 300 лева, а едно пренавиване да ти излезне максимум 70, 80 лева. Има майстори и ги правят хората.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X