Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко думи за бирата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Няколко думи за бирата

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
    Слагат спирт в нея - затова. Преди време беше най-добрата бира, но после я з@ср@х@ нацяло.
    То това е ясно, ама май прекаляват
    До колкото знам спирта малко като консервант го ползват, че иначе трайноста е доста малка
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

За трайност си слагат консерванти. Не може бира да има трайност 6 месеца. Може и спирта да играе такава роля.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Според опаковката (по-важния критерий според мен):
        Наливна
        Бутилка
        Кен
        Гуменка
        Тцъ...
        Наливна
        Кен
        Бутилка / Гуменка

Бирата от кен и бирата от бутилка доста се различават по вкус, и това е защото не доизмиват бутилките.
        Направи си проба с една и съща марка и ще видиш. (изключая шуменско - щото бутилките ги правят тук, а кенчетата в Сърбия), затова и двете не стават.

Аз си консумирам немска в кенчета, под 1 лв бройката - студена.
        Близък еквивалент е бекса в кутия (цена х2) или пиринското в гума (на същата цена)...

А наливната наистина зависи от заведението...
        Най ми е хубава в онази кръчма до реката над Драгалевци (дето сами си я правят...)

Коментар

Напоследък пия само Холстен-пластмасови бутилки от литър. От нашите-Загорка и Ариана.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от isso Преглед на мнение
            Първо ракийка със салатка и после биричка студена
            Аз правя обратното първо биричката

От години пия Каменица и така съм опознал вкусът и че ме е яд като купя от някъде и вкусът и е промененПримерно Каменица кутийка купена от Шел е много по добра от същата купена от ОМВ бензиностанцияПластмасовата от литър има много по добър вкус от тази от два литра що така?Ужким е едно ама не е

Истинската Каменица като пийнеш и издишаш въздух през нос се усеща аромат на диви ягоди първите гълтоциНаздраве почти нямам ден без минимум пет шест бирички
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
              Тцъ...
              Наливна
              Кен
              Бутилка / Гуменка

Бирата от кен и бирата от бутилка доста се различават по вкус, и това е защото не доизмиват бутилките.
              Направи си проба с една и съща марка и ще видиш. (изключая шуменско - щото бутилките ги правят тук, а кенчетата в Сърбия), затова и двете не стават.

Аз си консумирам немска в кенчета, под 1 лв бройката - студена.
              Близък еквивалент е бекса в кутия (цена х2) или пиринското в гума (на същата цена)...

А наливната наистина зависи от заведението...
              Най ми е хубава в онази кръчма до реката над Драгалевци (дето сами си я правят...)
              Не съм на същото мнение. На мен от бутилка ми харесва повече (мият ги с такива препарати, че няма начин да остане нещо, но не отричам, че самото миене може да е непълно). А тези немските ("Imported") по 89ст в Пени, мени, плюс, млюс не стават. Не са крайно лоши, но не стават според мен.
              За наливната, че си зависи от заведението спор няма.

Ха НАЗДРАВЕ!

Коментар

Преди Каменица не близвах, беше ми много водниста. Сега от скоро незнам какво са и направили , но е доста добра май ще я продават. На някой направило ли му е впечатление или просто който не я пие не е опитвал скоро ?
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Спирта е скъп нещо друго слагат,сигурно от тези бекрайни ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Коментар

"Нормално" е да се наблюдава малък спад в качеството на бирата през летните месеци защото именно тогава потреблението е най голямо. За да успеят да задоволят търсенето фабриките напрягат мощностите на 100+% а както знаем обикновенно количеството е обртно пропорционално на качеството.

А иначе за мен предпочитаните булгарски марки са Шуменско и Ариана.

Коментар

Слагат спирт в нея - затова. Преди време беше най-добрата бира, но после я з@ср@х@ нацяло.
                      Да, де... Ама сега май са взели, че са я оправили, въпреки че май не всичката... Пробвайте Загорка, но от стъклена бутилка.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                        Да, де... Ама сега май са взели, че са я оправили, въпреки че май не всичката... Пробвайте Загорка, но от стъклена бутилка.
                        Не всичката, значи има останали стари количества. Който иска да пробва може да купува тази с най-дълъг срок на годност - тя ще е най-новата. Аз лично мисля да пропусна теста

Коментар

Аз съм твърдо на германска вълна - Кrombacher, Perlenbacher
                          http://www.youtube.com/watch?v=r1Mag9jYvtM

Koйто е опитвал той знае .
                          То всъщност аз друго не купувам
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от мишоци; 15-09-10, 00:34. Причина: допълнение
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

[QUOTE=Тодор (Zaarin);1269773]
                            Иначе преди пиех предимно Туборг и Шуменско, но от няколко месеца имат такъв срив във качеството, че ми се е случвало да не си допия бирата

Ами тя техноложката на шуменско е от няколко месеца в майчинство и може да са объркали рецептата

иначе аз без да съм голям бираджия да кажа че харесвам немските бири. Когато мога да пътувам до Германия пия тамошни наливни бири с огромно удоволствие. Българските нещо не ми се нравят и като аромат, и като вкус, и като горчивина, и като плътност.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X