Здравейте, търся си цикла за махане на вакса. Чудех се къде мога да си намеря подходящ плексиглас, трябва ми с размери около 30см.х8см.х3мм. и 30см.х8см.х5мм. Чудех се дали някой ще продава толкова малки, защото гледам на всякъде, че продават на листове. Благодаря за вниманието.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Плексиглас / Цикла за вакса
Свий
X
-
От: Плексиглас / Цикла за вакса
В Декатлон са под 10лв. Готови, изрязани, с читави ръбове. Ако е за една бройка не си заслужава занимавката.
Иначе аз съм на 100% че имам в гаража разни парчета. Основно от плексиглас си режа детайлите на CNCто. Ама и за мен да беше - не бих се занимавал при тези цени на готовите.
-
На мен ми казаха, че в Декатлона и се зарадвах. Отидох на следващия ден да си взема и нямаше нищо. Попитах консултант и той ми каза: "каквото има там". После потърсих в сайта им и видях, че имат само един вид и той е много малък, нещо от сорта на 16 см., а аз искам да покрива цялата база с есно минаване. Даже и няма наличност, трябва от някой друг декатлон да я донесат. Също така гледах и други сайтове и по - дългите са изкупени или егати цените. Една беше от сорта на цял лист квадратен метър плексиглас... Благодаря за отговора.Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеВ Декатлон са под 10лв. Готови, изрязани, с читави ръбове. Ако е за една бройка не си заслужава занимавката.
Иначе аз съм на 100% че имам в гаража разни парчета. Основно от плексиглас си режа детайлите на CNCто. Ама и за мен да беше - не бих се занимавал при тези цени на готовите.
Коментар
-
Казаха ми, че имало в Декатлона, но аз като ходих нямаше. После погледнах сайта и видях, че имат само един вид с размер 16 см горе - долу. Също така нямат и наличност, трябва да поискам от някой Декатлон извън София да докарат и аз исках нещо около 30 см за да обхваща целия борд.Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеВ Декатлон са под 10лв. Готови, изрязани, с читави ръбове. Ако е за една бройка не си заслужава занимавката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар