Ще съм благодарен, а и не само аз предполагам, ако колеги, които са нощували в близост до курорта споделят приятни местенца, къщи за гости или малки хотелчета в близост. Тази година сезонът там явно е добър и бих искал да прекарам една седмица със семейството. Всичко в Букинг-а е отдавна резервирано, а предполагам че както на други места в Сърбия, повечето възможности изобщо не са обозначени в интернет-пространството. Благодаря предварително на всички, които споделят !

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бабин Зуб - Сърбия

Свий

X
- 

От: Бабин Зуб - Сърбия

Общо взето е тегава работа с нощувките, горе на пистата е само хотела Стара Планина, който вече не е част от Фалкенщайн веригата, но цените си остават все така нерадостни - 50евра нощувка на база аллинклузив. Всичките други нощувки са в селото надолу по пътя около 15кв - Голяма Река. Голямата къща на Драган която излиза и в букинга, хем вече е скъпа, хем и не е това което било. Другите са около 10евра на човек, ама иска звънене и питане - Бръвнара Цветкович излиза във фейсбука и човека отговаря, зелената къща не я помня по памет как се казваше, не е лоша, ама не отговарят във бука и иска само звънене. Още две семейни хотелчета има в селото, ама не ги знам, понеже не съм и влизал там. И с това май се изчерпва предлагането.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

- 

По-душевно си беше когато в старата къща се побираха две семейства - и за разговори с Драган и за закуска/вечеря, а и за цени, сега се комерсиализираха нещата и си приличат на хотелски.

Преди петминути му писах във фейса за места за 17-19.02 или 24-26.02 - нямало

А в Букинга си излизат свободни при него, ама на цена 137лв за двама, за нощувка без закуска.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 Коментар
- 

Благодаря за отговорите, единствено от хотел "Шум" ми отговориха положително, но там стаите са изпълнени в доста минималистичен стил, да не кажа направо тесни.... Вероятно ще прескоча за ден за да поразпитам из селото  
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите, единствено от хотел "Шум" ми отговориха положително, но там стаите са изпълнени в доста минималистичен стил, да не кажа направо тесни.... Вероятно ще прескоча за ден за да поразпитам из селото 
 Ще
 се радвам, ако споделиш после къде си намерил и какво, може и с цени. Че и аз искам да прескоча за някой уикенд натам и евентуално ако не намеря предварително места, поне да имаме насоки.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 Коментар
- 

Виж Prenoćište Sunce. И там съм бил и е прилично и ценово и откъм комфорт.Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите, единствено от хотел "Шум" ми отговориха положително, но там стаите са изпълнени в доста минималистичен стил, да не кажа направо тесни.... Вероятно ще прескоча за ден за да поразпитам из селото "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой." "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
 Коментар
- 

Ще проверя и ще напиша какво съм намерил, колкото до Prenoćište Sunce, идва ми малко далечко. Инаше с ШУМ след културни пазарлъци се уредих с апартамент за 4 човека за 90 евро на вечер, особеното е че искат 50% капаро, което е малко необичайно като сума ама... печелят. Със сигурност за 5 дни ще се разшетам из района и ще проуча всички други възможности и ще пиша тук. Намирал съм доста добри места през форума и е редно да дам и моята част Успешен и безавариен ски сезон на всички ! Успешен и безавариен ски сезон на всички !
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнениеЩе проверя и ще напиша какво съм намерил, колкото до Prenoćište Sunce, идва ми малко далечко. Инаше с ШУМ след културни пазарлъци се уредих с апартамент за 4 човека за 90 евро на вечер, особеното е че искат 50% капаро, което е малко необичайно като сума ама... печелят. Със сигурност за 5 дни ще се разшетам из района и ще проуча всички други възможности и ще пиша тук. Намирал съм доста добри места през форума и е редно да дам и моята част Успешен и безавариен ски сезон на всички ! Успешен и безавариен ски сезон на всички !
 Нещо

си се объркал май, апартаменти Слънце са точно на изхода на селото Черни Връх / да се не бъркаш с апартаментите им в Ниш/ вчера им писах / благодаря на Скрап за предложението/, през февруари всичко им е заето, та резервирах три дни за началото на март - по 14евро на човек със закуска и вечеря при 4ма настанени в апартамент. А Шум е новият Драган, или Голема Река, както излиза в фейсбука - със закуска и вечеря ли? а и за кои дати, да направим ударна група по пистите
 ?Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 Коментар
- 

А може ли някой да постне схема/карта на пистите и да напише каква е трудността.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
 Коментар
- 

http://www.skijalistasrbije.rs/en/ma...-stara-planina

Линк към картата, има и камери, може да се погледне за какво става дума.

Както писахме и друг път, по-скоро пистите са семеен тип, отколкото за карачи. Основното е синьо, няколко съвсем къси червени участъци и голямата червена /която е черна на картата/ която отива до долната станция.

Аз харесвам Бабин Зъб по няколко причини:

-имам четири годишен в момента, който тази година се качи на ски, за него е удобна подвижната пътеката за разгряване в началото и после кабинка, която го качва на горната станция, откъдето може да се пусне по ски пътя. Не се притеснявам, че има стръмни участъци, не се притеснявам че има вятър,мъгла - кабинков лифт е голямо предимство за децата.

-цена, лифт картите са евтини, инструкторите за деца също са евтини - срещу 50лв/час за инструктор дете в Банско/Боро/Пампо, тук се ползват три часа на тази цена.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 Коментар
- 

Червено/черната колко е дълга?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
 Коментар
- 

Аз след няколко посещения там леко се разочаровах и спирам посещенията. Оставам с впечатление, че са в период на "първоначално натрупване на капитала" Цените на нощувките отидоха нагоре, качеството е ниско, включително и на храната. Заведенията са малко. Без да сме много претенциозни, миналия сезон с предварителна резервация по супер снимки в нета попаднахме на такава дупка, че единодушно и без двоумене обърнах колата и си спахме в собствените български креватчета. За предстоящата ваканция бях резервирал апартамент през букинг в началото на декември. После размислих и се отказах. Писах на собствениците, но ни вест ни кост. По правилата на букинг трябва да ми пазят стаята до 21ч на 04 февруари. Ако някой много желае, да я ползва. Поздрави.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар