Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не човек на ски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не човек на ски

Това е реклама не се шашкайте ,но клипа е найстина много як Куйксилвър май
    само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      На мен ми се прикара, за вас не знам.
      За това говоря и аз
      Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
      Това е реклама не се шашкайте ,но клипа е найстина много як Куйксилвър май
      Да май той е рекламно лице на Куйксилвър но не пречи да е яко
      LZ1ZAH

Коментар

ето това е реклама... ама не съвсем като тия за простатата

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Захари публикува клипа, за да му се нарадваме, а вие веднага за лошото се хванахте.. и на мен ми дойде малко в повече това хвъркане между хората, но пък ми се докара адски много. Много добър клип, благодаря за споделянето.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
            Доста извържлив трябва да е. И доста тренирани крака трябва да има. На мен ми хареса. Определно знаеше какво прави.
            И аз това си помислих. Доста е трениран ето някой от постиженията му

2000. 1st X Games Big Air, Mt Snow, USA.
            2000. 1st Gravity Games Big Air, Mammoth, USA.
            2002. 1st Rip Curl Freeski Slopestyle, Saas Fee, SUI.
            2002. 1st Rip Curl Freeski Overall, Saas Fee, SUI.
            2003. 1st X Games Halfpipe, Aspen, USA.
            2006. 1st Orage European Freeskiing Open Superpipe, Laax, SUI.
            2007. 1st X Games Slopestyle, Aspen, USA.
            2010. 1st. Red Bull Linecatcher, Vars, FRA.
            2010. 1st. Freeride World Tour Stage, Chamonix, FRA.
            2010. 1st. Freeride World Champion

https://www.youtube.com/channel/UCsFkInl7eWF0mkBbT2ATbNA?feature=watch има си и канал в тубата
            Газ 69 2.4i
            Густо майна, пътят свърши !!!
            GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              Кой ще те съди за 4-цифрена сума? Само хонорара на адвокатът ще е толкова А преводач (като кажеш "Не понимаю по francais")...
              Оххх ама сте очарователно сладки

- Ще те съди КУРОРТА (или фирмата която е отговорна за пистите, или каквото там се е подписало под договора), за "Застрашаване на чужд живот", "Безотговорно държане поставящо чужд живот в опасност", и каквото още има в дебелата книга. Адвокатския хонорар ще им е през оная работа, зер подобни фирми си държат адвокат на заплата, а не му плащат на парче, и с удоволствие ще го занимават с всякакви глупости за да си заработи парите, а това точно и глупост не е.

- Като им кажеш не понимаю по francais - ако точно на руски им заговориш ще ти изкарат половината рускоезичен персонал на пистата, ако е на друг непонимаещ език - ще ти намерят преводач, а докато го намерят - непонимателно ще чакаш

Недейте лежа на кълката че никой няма да се занимава, щото като се завъртят зъбчатките така ще се занимаят че ще се чудите как и откъде ви е дошло

Това по принцип де. Точно за този конкретен случай по френските форуми се твърди че всички са били в играта, от тия на влека до ченгетата.

Което ми се вижда поне малко логично, най-малкото няма начин атлет да си позволи толкова много скокове и изскачания на сляпо без поне малко отцепка. А тоя е атлет май, известен.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

След тази гледка, акъл не ми побира Шуми как се преби от толкова малко..

Коментар

Те белите от нищо стават ( това за случая със Шуми) , а иначе пича си е ненормално добър .. Прави сте , няма начин да не ти се докара като гледаш ..
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    След тази гледка, акъл не ми побира Шуми как се преби от толкова малко..
                    Чукам на дърво,че ми е любимец...Дано се оправи.
                    По темата:Всеки спортист,дето излага на риск публиката,е нереализиран комплексар...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                      ...Всеки спортист,дето излага на риск публиката,е нереализиран комплексар...
                      Съгласен на сто процента.

Но пак по темата - както споменах по-горе, точно този май си е нагласил предварително нещата
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От 23-та секунда до 31-ва си личи, че и публиката е в синхрон..

Коментар

Добър, нахален скиор. Не ме впечатли с друго. Преди 10 години ме запознаха със скиор от Банско, скочил със ски от самолет на връх Мурат, над х. Вихрен. Рискът е бил само негов!
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Слабо вероятно да е скочил от самолет. Какъвто и модел да е бил, сривната му скорост все ще е била над 100 км./час. Не виждам начин да скочиш от нещо движещо се с тази скорост и от височина поне 10-на метра и да спреш жив. Предполага, скачали са както е обичайно (вкл. на Банско) от хеликоптер.

Коментар

Според мен това е реклама и то доста добра! Това ще рече, че реално застрашени хора в клипа няма, или поне такива, на които не е платено за тази работа! Защо си мисля, че нещата са такива:

Вероятността този в клип (който си е един "дубъл" от началото до края) да има определени кадри, без предварителна подготовка и синхронизация е почти нулева. Тук има доста хора които малко или много се занимават със снимане и имат опит с различни "екшън" камери, които могат да подкрепят или опровергаят мнението ми. С тази скорост на движение и сложност на триковете, този юнак успява чудесно да хване в кадър (по време на единия скок дори се обръща назад) по време на скоковете и колегите си, които се спускат едновременно с него и правят трикове във въздуха! Не разбирам от ски и респективно не знам колко добър скиор е този, но определено е извънземен оператор, ако може да снима така докато импровизира (без предварителна подготовка, планиране и организация). Вярно е, че не се спускат по девствен сняг, а по писта с голям трафик, но по време на клипа ясно могат да бъдат забелязани следи със същата траектория на движение, които "оператора" следва - тоест това цялото нещо е играно преди това (репетирано, или дори снимано - няма гаранция кой дубъл гледаме ние). И на края - полицейския автомобил бе на правилното място и в точния момент, като при импровизирано спускане, това може да се случи единствено в рамките на статистическата грешка, което ще рече, че няма такава "случайност" на фона на всички "случайности" случили се и успешно заснети до този момент! Не съм запознат със френското законодателство, но ми се струва, че ако това нещо не бе планирано и т.н., полицаите щяха да изземат записа, за да могат да осъдят скиорите после, благодарение на него! Клипа е чудесен и ми напомня за клиповете на Кен Блок - съвършенство постигнато с много организация, тренировки, дубли и монтаж...

П.П. Сега като го изгледах клипа още няколко пъти - съвсем убеден съм, че това дори не е едно спускане!
                              Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 01-02-14, 09:40.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                                Според мен това е реклама и то доста добра! Това ще рече, че реално застрашени хора в клипа няма, или поне такива, на които не е платено за тази работа! Защо си мисля, че нещата са такива:

Вероятността този в клип (който си е един "дубъл" от началото до края) да има определени кадри, без предварителна подготовка и синхронизация е почти нулева. Тук има доста хора които малко или много се занимават със снимане и имат опит с различни "екшън" камери, които могат да подкрепят или опровергаят мнението ми. С тази скорост на движение и сложност на триковете, този юнак успява чудесно да хване в кадър (по време на единия скок дори се обръща назад) по време на скоковете и колегите си, които се спускат едновременно с него и правят трикове във въздуха! Не разбирам от ски и респективно не знам колко добър скиор е този, но определено е извънземен оператор, ако може да снима така докато импровизира (без предварителна подготовка, планиране и организация). Вярно е, че не се спускат по девствен сняг, а по писта с голям трафик, но по време на клипа ясно могат да бъдат забелязани следи със същата траектория на движение, които "оператора" следва - тоест това цялото нещо е играно преди това (репетирано, или дори снимано - няма гаранция кой дубъл гледаме ние). И на края - полицейския автомобил бе на правилното място и в точния момент, като при импровизирано спускане, това може да се случи единствено в рамките на статистическата грешка, което ще рече, че няма такава "случайност" на фона на всички "случайности" случили се и успешно заснети до този момент! Не съм запознат със френското законодателство, но ми се струва, че ако това нещо не бе планирано и т.н., полицаите щяха да изземат записа, за да могат да осъдят скиорите после, благодарение на него! Клипа е чудесен и ми напомня за клиповете на Кен Блок - съвършенство постигнато с много организация, тренировки, дубли и монтаж...

П.П. Сега като го изгледах клипа още няколко пъти - съвсем убеден съм, че това дори не е едно спускане!
                                Доста добре казано.
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X