Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Условия за ски на Банско!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Условия за ски на Банско!

И днес беше така. Карането до обяд беше добре. Около обяд се посъбраха доста хора и стана по- трудно.
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Днес на Банско
      Качих се към 12,20 до Бъндерица паркинга.
      Но идеята не беше ски.
      За пръв път реших да гледам биатлон на живо.
      За съжаление малко съм разочарован. По телевизията е по добре да се гледа отколкото в Банско.
      Провеждо се европейско първенство - но няма една табела къде могат да минат зрителите/около 30 човека/. Оказа се че трябва да минеш зад основната сграда /или пред/ и да тропаш по сняг непочистено. Оправданието че е валял сняг.
      Накрая добирайки се до стадиона се оказа че половината от зрителските трибуни са ВИП а за другата половина трябва пак да минеш по сняг.
      Седалките мокри в лед - почистихме си ги подложихме кой каквото има и така.
      От стадиона не се виждаше на легнал кой стреля,на прав що годе можеше да се види.
      Водещия беше неадекватен - стараеше се да говори на 4 езика, но беше разочароващо.
      Разочарование беше и българското представяне. Младежите се представиха слабо.
      Според мен организация - много слаба.
      Най интересното че на поляната нямаше митинг.
      Времето за ски беше супер. За пистите не мога да кажа нищо
      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
        стигнах до извода /не само за Банско /, че карането до 12,00 си е най добро.Открих сигурно топлата вода.
        А добро утро, както се казва .
        Навсякъде е така където се събират повече скиори. За България става въпрос де, алпийските курорти все още съм нямал възможност да ги посетя
        gsm - 0899388807

Коментар

Отклонявам се може би от заглавието

Но и аз не знам дали издържат пистите в Европа.
          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Здравейте, поствам откъс от клипа, който подготвям. Искам да ви покажа какво бе състоянието на пистите последния ден от нашата почивка (08.02). Скоро ще постна и целия клип.
            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

На това в Банско писта ли му викат?Колега,ти на тая писта с тия твърди ски си за на никаде.Това са ски за твърди бързи писти ,с тях в тая картофена нива само се мъчиш.

Коментар

Знам, колега това беше само последния ден(първите 3-4 пистите бяха равни.)Смея да твърдя, че от този ден когато е сниман пътеките в горите бяха по утъпкани и равни
                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Абе хора вие за 60лв. какво искате.

Коментар

Не така Славика прави сме да искаме.
                    В крайна сметка трябва в нашата държава да вървим напред.
                    Но проблема е че ние не сме толкова претенциозни.
                    В крайна сметка територята е дадена на концесия.
                    Но за пистите. Според мен за това количество хора което се събира на Банско в събота и неделя не са предвидени съоръженияти. Т.е маркетинг на пазара не е правен, а може и да правен.
                    Тази сутрин се качих един от първите горе. Всички писти бяха в много добро състояние. Карах с кеф до 11часа. После лавинообразно се увеличиха хората и избягах на Чалин Валог. Там пистата беше отлична.
                    only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Но към 13 часа заприиждаха още хора.То беше ужас от хора. Забелязах няклоко гръцки буса свалиха една купчина хора почти без екипировка, навзеха ски и юрош нагоре.
                      Навалицата си е голяма.
                      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Браво за хубавата тема!Ама на време я открих,щото смятам да карам от 27/02 до 1/03.На камерите и инфото по сайтовете не може да се вярва.Ако не ми пресече котка път и тръгна във вторник и има нет в хотела,и аз ще се включа с инфо за 2-3 дена.
                        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
                          Не така Славика прави сме да искаме.
                          В крайна сметка трябва в нашата държава да вървим напред.
                          Но проблема е че ние не сме толкова претенциозни.
                          В крайна сметка територята е дадена на концесия.
                          Но за пистите. Според мен за това количество хора което се събира на Банско в събота и неделя не са предвидени съоръженияти. Т.е маркетинг на пазара не е правен, а може и да правен.
                          Тази сутрин се качих един от първите горе. Всички писти бяха в много добро състояние. Карах с кеф до 11часа. После лавинообразно се увеличиха хората и избягах на Чалин Валог. Там пистата беше отлична.
                          Колега,не ме разбирайте погрешно за мен 60лв. са си ПАРИ за еднодневно каране не случайно карам на Благоевград просто щото е на половина като пари например пък като го умножиж по 2,3 и... Банско си става солено.Напълно съм съгласен с вас може би погрешно съм се изразил.Извинявам се че се отклонявам от темата.

Коментар

Днес и вчера перфектни условия на всички писти.Лифтовете работят от 8'а не от 8.30 както пише.Пистите са тварди дори до 14ч'до когато караме ние.До 13ч целодневните карти могат да се продадат на пистата за 25-30лв -има хора'които чакат и питат.Снимки и видео-довечера.
                            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20130227-00635.jpg
Прегледи:1
Размер:89.2 КБ
ID:5457524Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20130228-00647.jpg
Размер:194.9 КБ
ID:5457528Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20130228-00641.jpg
Размер:91.8 КБ
ID:5457525Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20130228-00643.jpg
Размер:119.0 КБ
ID:5457526Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20130228-00644.jpg
Размер:102.1 КБ
ID:5457527

Коментар

Тази година няма ли вече някой,който да е карал и да каже как е?Аз мимсля да ходя след 2 седмици.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X