Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cross Enduro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Cross Enduro

И според мен бомбата е тежка за въртене.За спускане пък,ако си по-тежък лесно може да го потрошиш.Лично мнение.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

"Бомбата" въобще не е предназначена за въртене.
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Ами, верно с въртенето,и качването на баири е малко трудничко, но се свиква след най-много седмица, за чупенето, което споменахте, няма такова нещо, карам го супер много, и само кобата съм сменял, карам крос кънтри и даун хил, щом скоро ходихме с групата ни до Чудните скали и обратно въртене в двете посоки без спиране, само там почивахме и хапвахме, не е толкова трудно за въртене. Ако ви интересува нещо друго за колелото, питайте, ще отговарям с удоволствие

Коментар

Бомбата НЕ Е за въртене! Особено, ако искаш да си запазиш колената здрави.

Коментар

Аз лично имах Робифир джъмбо.Взех го за сумати пари преди години,но тогава излизаха колелата.Тогава за модела само нямаше дискови спирачки,но тежеше доста-към 15 кг.За спускане беше супер,докато беше ново,но после се разби.Амортесиора почна да тресе здраво и средния амортесиор яко скърцаше.Нямам си на идея защо,но го забелязвам и на други модели колела.Така,че аз бих те лансирал да се спреш на крос дето си си харесал.Ще ти върши работа,но докато е по- новичко.
            Последно редактирано от братчеда; 19-02-10, 23:27. Причина: Правопис.

Коментар

Колета, спри се!

Коментар

От: До: Cross Enduro

Колега един съвет от мен никога ама никога не си купувай Cross Enduro става само за града да газарееш че уш имаш МТВ.

Коментар

От: До: Cross Enduro

Първоначално публикуван от beburi Преглед на мнение
                  Аз лично имах Робифир джъмбо.Взех го за сумати пари преди години,но тогава излизаха колелата.Тогава за модела само нямаше дискови спирачки,но тежеше доста-към 15 кг.За спускане беше супер,докато беше ново,но после се разби.Амортесиора почна да тресе здраво и средния амортесиор яко скърцаше.Нямам си на идея защо,но го забелязвам и на други модели колела.Така,че аз бих те лансирал да се спреш на крос дето си си харесал.Ще ти върши работа,но докато е по- новичко.
                  "по-новичко"=1/2 спускане на Драгалевци

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X