Здравейте колеги тези дни ми изпадна едно колело на добри пари от един закъсал познат и го взех. Колелото е Specialized с алуминиева рамка но е 15 инча и ми е мъничко все пак съм към 1:80см и около 90кг. Искам да взема само по голяма рамка. До колкото можах да си обясня коя е подходящия размер от четене по нета това е 20-21 инчова. Държа новата също да е алуминиева и ще ви помоля да помогнете в избора и да предложите нещо на разумни пари под 100лв на мен ми трябва просто да мога да ползвам колелото без да изглеждам несъразмерно и да е по възможност по- леко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за рамка?
Свий
X
-
От: Съвет за рамка?
Я сложи някоя снимка, че така има много неизвестни. Какво точно трсиш , съвет каква рамка да си вземеш , или искаш някой да ти предложи старата си рамка?Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Ето го колелото колега. Това което ме интересува е всякаква рамка
ли мога да вземаЗ стандартни ли са отворите и разстоянията за средно, движение, вилка, колче за седалка, капли и тн? За човек около 180см 90кг каква рамка да търся (размер) иначе държа да е алуминиева. Може който има рамка да предлага и бартер за друго колело по-голямо също ме устройва.
Коментар
-
Отвор на челната тръба - поне три "стандартни" размера + потенциална несъвместимост на чашките. Средно движение - 2 широчини, седалкова тръба - 3 външни диам. и още няколко вътрешни. Вилката може да се окаже с къс стержен за друга рамка. Новата рамка трябва да има пивоти за вибрейка отзад. Жилата и броните може да се окажат къси. Отделно трябват няколко специфични инструмента за прехвърляне на монтажа.
Това на първо четене, а даже и не мога да си сглобя сам колело.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар