Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Планинско край Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Планинско край Бистрица

Може би, ако не бяхте махнали маркировката преди състезанието метлите нямаше да се загубят и щяха да съберат маркировката. Може би трябва и малко да се мисли преди да се правят някои неща

Коментар

Първоначално публикуван от rezorektor Преглед на мнение
      Може би, ако не бяхте махнали маркировката преди състезанието метлите нямаше да се загубят и щяха да съберат маркировката. Може би трябва и малко да се мисли преди да се правят някои неща
      НЕ сме махали никаква маркировка преди никакво състезание! Незнам защо така се озлобявате, колеги! Повече от три седмици след това тя си е още там! Кой не мисли??? Защо сте толкова озлобени, не ми стана ясно?
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от rezorektor Преглед на мнение

В анонса за мероприятието четем

Ден преди състезанието организаторите дават GPS следа на трасето ...
        Та все си мисля, че не ще да е била причината в някоя и друга свалена от ловци или туристи лента.

В интерес на истината обаче трябва да се отбележи, че в планините около София са останали ленти и от наши и ендуро състезания.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Поднасям извинения към колегите, които са се засегнали от това със "селтаците" - наистина. Мисля, че е ясно че
          става въпрос за манталитет, не за местоживеене .
          Не поднасям извинения на съществото, в чиято глава се е зародила идеята да провеси на видно място,
          застреляна лисица с отрязана опашка. Разберете - извратено е. Не проумявам как този факт не предизвиква
          възмущение и го подминавате все едно не ви се чува. Някакъв местен обичай ли е какво , незнам . Напомня ми за една
          командировка в Англия. Курсове някакви, имаше и иранци обучаеми. Да вземат да хванат едно сърне от парка ,да го заколят и да го завъртят на барбекюто, че поканиха и всичките преподаватели. Като се разбра каква са я свършили , познайте след колко часа ги
          изстреляха от страната. Тия иранци сигурно така и не разбраха какво пък толкова са прегрешили .
          По темата - ОРГАНИЗАТОРИТЕ твърдят, че наистина метлите са пообъркали трасето, вероятно са били и без гпс-и и маркировка е останала . Но са ходили втори път преди повече от месец и са я обрали . Тука има снимка от оня ден, на която се вижда скъсана маркировка. Не знам на кого да вярвам. Втори път казвам , ако не бях във Варна, досега да съм минал и да съм я обрал. Затова
          моля - тия които се разхождате там, оставете малко менторския тон и егото си да поотпочинат ,отидете и съберете тъпите найлони .

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
            Не поднасям извинения на съществото, в чиято глава се е зародила идеята да провеси на видно място, застреляна лисица с отрязана опашка.
            Никъде не видях да става дума някой нещо да застрелва ..
            ...сигурно ми се губи някаква информация, моля за пояснение.

Някакъв местен обичай ли е какво , незнам .

Сериозно ли вярвате в това? За местните обичаи има доста информация и в нета, а който желае, може да се запише в читалището в "Бистрица" и да ги научи.

Съгласна съм с това, че се преекспонира ситуацията, но съгласете се, че беше двустранно. Като цяло критиката беше: - при подобни мероприятия да не се процедира на принципа: "След нас и потоп". Иначе заповядайте отново да покарате из Витоша, Плана и района. Живот и здраве, старите маркировки вече няма да са там и то не защото найлона се разлага за няколко месеца.

Поздрави на всички и по-позитивно настроение!
            Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 07-01-12, 20:47.
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

... Явно сме пречили на местните селтаци ловджии и са я махнали. Дори бяха проснали една отстреляна лисица с отрязана опашка на едно дърво. Не им ли идва на акъла, че в неделя семейства с малки деца също се разхождат из района...
              Не поднасям извинения на съществото, в чиято глава се е зародила идеята да провеси на видно място,
              застреляна лисица с отрязана опашка. Разберете - извратено е. Не проумявам как този факт не предизвиква
              възмущение и го подминавате все едно не ви се чува. Някакъв местен обичай ли е какво , незнам ...
              Прав си, и аз се възмущавам. От години уча местните ловджии да не тепат лисици, че те ядат мършата след калпавата стрелба, или поне да ги дерат както трябва, с ноктите... ама не вдяват, и им режат само опашките, че е по-лесно. А също е лош пример за децата им, бъдещите ловци. Та, не е обичай, а от мързел.
              Мързелът е заразен.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Винаги, когато излизаме с хора от форума се връщаме с пълни човали боклук оставен от "туристи". Това се случва без коментари, и обсъждане на манталитет и тн. Боклука ни пречи и за това го почистваме.
                Тук става въпрос за голяма група от хора споделящи планината и изискванията към тях трябва да са завишени. Има следи от ленти и над Драгалевци, в началото на "Равната пътека" към Бояна!
                Винаги ще има идеоти, но всички нормални, които обичат и се възползват от природата ТРЯБВА не само да чистят след себеси, но и след идеотите!
                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X