Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голямата война - 2006 - правила и официална дискусия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голямата война завърши
    За радост на всички участници без сериозни травми,удоволствието
    беше невероятно
    Това е отбора на ПОБЕДИТЕЛИТЕ в тази игра.
    "ЛОВЦИТЕ"

Чест прави коректната игра на Отбор 1

Коментар

• Поздравявам "Отбор 1" за коректната игра и най-вече Венци, Пламен и Обера за това, че удържаха на думата си!

В Хънтъра имаме "трофей" даден от Отбор 1, който скоро ще материализираме в пържоли и ще поканим противика да ги изядем заедно и да набележим датата на реванша!

Коментар

• Победители сме всички защото нямахме нито едно произшествие, въпреки многото екстремни ситуации и направихме най-якото мероприятие за годината до момента.

Загубилите са само тези, които не дойдоха.

А само като се замисля, че това беше репетиция, да видим как стоят нещата, не ми си мисли какво ще е следващия път...

Още веднъж поздравявам всички участници за страхотното представяне и, че не допуснахме нито един фал, който да помрачи и опорочи идеята.

Че Волк се справи идеално с всичките си задачи няма да коментирам, защото друго не сме очаквали.

Коментар

• Разходката беше много готина, времето също и компанията си я биваше - какво повече да иска човек от един "уикенд" Искарах си чудесно, минахме през места за които не съм си и мечтал, надявам се всички да са се забавлявали като мен.
          Поздравления за победителите и за всички участници за спортсменската борба.

Коментар

• Всичко протече супер.Дойдоха много хора ,времето беше хубаво ,нямаше нерви и накрая приключихме живи и здрави , без
            аварии. Аз си прекарах чудесно,което оправдава двучасовото друсане с газката на идване от Пловдив и на връщане от София.
            С нетърпение чакам следващата проява! На всички участващи ПОЗДРАВИ.
            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

• както се очакваше от "войната" кадри (поне ние) нямаме, но Благодарение на репортера и един от нашите "войни" имаме кратко филмче от края и прибирането, ако на някой му е интересно да заповяда тук (360МБ) пък може и някой да се познае

Коментар

• Малко репортерски снимки:
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/o...hrer/paintball

Коментар

• БЛАГОДАРЯ на всички участници за готината "война" в която победиха разума, рицарството и спортния дух!
                  И понеже тези качества ги имаше и в двата отбора мисля, че в крайна сметка спечелихме ВСИЧКИ!!!
                  Да не говорим за добрата организация, хубавото време, красивата природа и липсата на всякакви отрицателни емоции, които са предпоставка да се срещаме с радост отново.

Коментар

• Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                    Малко репортерски снимки:
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/o...hrer/paintball
                    Страхотни снимки - личи професиолналиста Ясно се вижда колко "кръв" проляхме в "боя" явно ни куцат тренировките на маса
                    Обер каква връзка имаш, чакам ги тези снимки цял ден?

Коментар

• Алекс, автомобилна връзка - ходих да ги вземам на диск и после FTPто на форума ми правеше проблеми, но вече всичко е качено. Другия път ще има повече камери, защото нямаме снимани реални бойни действия, а ние от долната точка само по разкази разбрахме какво е било горе в голямото меле. Ние се гонехме из гората, а "убитите" се пекоха на реката.

Коментар

• И така, колеги и приятели, и от името на съдиите( с извинение за забавянето) обявявам Голямата война за успешно приключила и за официален победител отбора на Ловците. За неофициален, но по-важен победител, обявявам спортния дух, джентълменското поведение и чудесното време, прекарано сред природата. Благодаря на всички участници за прекрасното забавление, което си устроихме. Моля да простите дребните неточности и проблеми с връзката, но от името на съдиите мога да обявя, че подготовката за следващиата Война вече е в ход и всичко ще е поне три пъти по-добре.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                          Алекс, автомобилна връзка - ходих да ги вземам на диск и после FTPто на форума ми правеше проблеми, но вече всичко е качено. Другия път ще има повече камери, защото нямаме снимани реални бойни действия, а ние от долната точка само по разкази разбрахме какво е било горе в голямото меле. Ние се гонехме из гората, а "убитите" се пекоха на реката.
                          Другия път мога да си монтирам една камера да видите Counter Strike на живо страхотна игра беше аз съм много доволен, още си вадя листа от устата и кал от гъ...а но важното, е че поне удържахме нашата точката....
                          no signature no problems

Коментар

• Айде честито на победителите и следващия път като паднат да не кажат, че е от спортменство за да не се откажем от нататъшна игра

Нещо много сваляте и не мога да хвана повече от 5 КБ връзка да видя филмчето, което снимах с камерата на Алекс ... така че около обяд може да кача малкото снимки които направих

Допълнение - Ето снимки и от моето фото:

https://htftp.offroad-bulgaria.com/tatkobarba/pb_war/
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

• PICTURES OF THE BIG WAR

И ХОРА КАТО КАЧВАЙТЕ СНИМКИ НААЛЯВАЙТЕ РАЗМЕРА ЩОТО ЧАКАМ 983776397597383753576 ЧАСА ДА МИ СЕ ОТВОРИ ЕДНА СНИМКА

Коментар

• е това се казва в пълна бойна готовност
                                смелост е това ловци..... учете се
                                и сам войнът е войн...

БРАВИСИМО АЛЕКС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X