Камене, говорех за Дидката, добре дошъл в играта приятелю, важното е да си направим купона, някои от нас не си сдържат нервите и може би за това не са им дали разрешителни за ловци, но ние ще бъдем точния ти противник - спокоен, благороден и безжалостен!
Данка.......ще те държа под оче......ако си .....скрита лимонка.....няма да се замислям и ще те опушкам..
Споко, с някои хора се познавам не от вчера, те ще кажат, че съм напълно сериозен в това интересно начинание
И аз като човек запознат с ловните трикове, мисля че ще бъда от полза за отбора.
Много се чудя дали да участвам (предимно финансови причини) но ако изпаднат излишни парички мисля да се включа в Отбор - 1. Стига да ме искате де.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Добре дошъл! Едва ли парите които са необходими ще са нещо повече от десетки лева... Но дори и без участие и сред публиката е добре да имаме симпатизанти...
Добре, ще ги разсипем...Те си мислят че ще видят пред себе си стадо зайци Колко ще се изненадат
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар